Nebunii “Dreptății” | Gelu Visan
656
post-template-default,single,single-post,postid-656,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Nebunii “Dreptății”

Klaus Werner Iohannis și Rareș Bogdan și-au construit averile prin furt din bani publici, unul a fost dovedit de justiție ca hoț de case de la stat, are de înapoiat statului peste 500:000 de euro, bani furați la propriu, celălalt și-a construit toată averea cu bani de la stat, dar amândoi strigă cât pot de tare împotriva corupției.

Nu sunt primii derbedei care procedează la acest mod, în treizeci de ani de politică am văzut zeci de astfel de așa ziși politicieni, care cu un tupeu nesimțit, umplu ecranele televizoarelor cu gura plină de anticorupție, care urlă de dimineața până seara, în timp ce ei s-au umplut de bani băgând mâna adânc în banii publici.

Iar dacă săriți să acuzați că e o problemă tipic românească, tocmai v-ați înșelat greu:

De la George Soroș, care a construit cel mai mare sistem de manipulare prin ONG-URI și a băgat zeci de miliarde de dolari în transformarea cetățenilor în roboti sclavi ali Suprastatalelor, care a furat de a rupt, de la așa zise inginerii financiare până la aur, și până la Manfred Weber, candidatul popularilor europeni pentru președinția Comisiei Europene, care a băgat adânc mâna, de vreun milion de euro, în banii europeni, la propriu, decontând chiria la casa proprie dintr-un sătuc, toți urlătorii împotriva corupției fură de se sting.

Nici statele nu se lasă mai prejos: Olanda tocmai a făcut o înțelegere, după ce ING-ul a furat zeci de miliarde de euro, bani folosiți inclusiv în activități teroriste, până la Germania, care a mușamalizat afacerea Wolksvagen de alte multe miliarde de euro.

În România, cazul cel mai important este cel al Laurei Codruța Kovesi, care a acoperit furturile de la stat ale fratelui și soțului ei, dar și ale lui Coldea, cu care a lucrat împreună, banii obținuți fiind bine dosiți în conturi din strâinătate.

Ce să mai zic de Traian Băsescu, inventatorul Luptei Anticorupție în România?

Pentru că aici este de fapt marea problemă, pe care cetățenii din lumea occidentală, de la SUA la Germania, au simțit-o pe pielea lor:

Lupta Anticorupție nu există, este o Invenție veche pentru ca unii politicieni să-i dea la o parte sau să-i omoare la propriu sau la figurat pe alții, pentru a le lua ei locul. Cazurile cele mai cunoscute, absurdul absolut al Luptei Anticorupție sunt cele al lui Stalin și Hitler, care au omorât mult peste 10 milioane de cetățeni, prin cele mai drăcești metode, de la simplul glonț în cap, până la înfometare sau gazele de la dușurile morții. Oribilul mergea atât de departe, încât le dădeau și săpun să se “spele”, înainte de a da drumul la gaz ucigaș în loc de apă bunefăcătoare. În tot acest timp, alte zeci și sute de milioane de cetățeni spuneau că se “ face dreptate” că Hitler luptă împotriva “ corupției” evreilor, care au acaparat omenirea, iar Lenin și Stalin, scapă lumea de chiaburi.

Nici românii nu s-au lăsat mai prejos, unii din ei aplaudând și acum executarea a mult peste trei sute de mii de elite( nu se știe cifra exactă nici acum), în numele dreptății muncitorilor denumiți proletari.

Exemplele contemporane sunt cu miile în istoria recentă, “Lupta Anticorupție” fiind cel mai bun prilej pentru politicieni de a-și distruge adversarii sau de a prelua puterea totală, pentru că Lupta Anticorupție a avut întotdeauna un singur scop:

Instaurarea Dictaturii și absolutismului în numele Dreptății.

Ne uităm cu ochiul liber la Iohannis cum a înnebunit, nu-l mai interesează Constituția, legile, ci vrea putere absolută, cu orice preț.

Pe lângă el, Rareș Bogdan, un fel de copie stricată a lui Beria, cu ochii înjectați de ură proletară, urlă ca dementul că cei care umblă cu bâtele pe stradă și agresează cetățenii la mitinguri o fac în numele dreptății, și nimeni nu trebuie să-i ancheteze!

Vi se pare cunoscut?

In numele aceleiași dreptăți, așa cum am arătat, alți nebuni aplaudau Lupta Împotriva Corupției și execuția evreilor, chiaburilor, sau cui le stătea în calea îmbogățirii lor.

Vorba lui Stalin:

“ – Corupție, Corupție și Iar Corupție!”

– Dacă nu găsiți altceva, executați-i că sunt corupți!”

No Comments

Post A Comment