A venit capra la cârlig | Gelu Visan
585
post-template-default,single,single-post,postid-585,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

A venit capra la cârlig

Nazistul și Coafatul au căzut “la laț”

Un miros pestilențial vine de la Sibiu-Alba, adică din Cercul Negru. Așa cum am afirmat public de multe ori, Lazăr a fost pus șef peste nici el nu știe ce pentru că i/a acoperit lui Iohannis furturile de la Sibiu. Terenuri, case, dosarul Aeroportul, amenințarea unui consilier județean pentru a-i lăsa afacerile în pace, luarea cu japca a caselor pe care le voia Nazistul și scoaterea oamenilor afarâ sub cerul liber, încredințarea directă a unor lucrări către clientela politică a lui Werner și multe, multe altele.

Oamenii nedreptățiți și exesperați, disperați de totalitarismul nazistului, au apelat la justiție. De exemplu, când și-a adus firma din Germania pentru a construi Aeroportul a cărui pistă s-a prăbușit, paguba imensă s-a transformat într-un dosar penal. Unde credeți că a ajuns? La Lăzărică la Alba, adică tot în Cercul Negru. Acolo, “Coafatul” a închis dosarul și l-a scos basma curată. După aceea, cu sprijinul lui Kovesi, l-au numit comandant peste o ramură a mafiei, cu scopul de a-l proteja în continuare, lucru pe care l-a și făcut, dacă o parte din dosare, cele cu casele, nu ar fi luat drumul Curții de Apel Brașov, unde, chiar dacă Kovesi controla șeful DNA, un membru executant al Cercului Negru, nici ea nici Coafatul nu aveau control asupra Curții de Apel.

Cât timp Coafatul a fost la Curtea de Apel Alba, Nazistul a putut fura în voie pentru că știa că nu i se întâmplă nimic. El știe foarte bine că dacă se prăbușește Coafatul, toate dosarele aranjate, mai ales că unele fapte nu sunt prescrise, vor exploda și-l vor înfunda. Nazistul și Coafatul se zbat să scape de pușcărie, iar pentru asta vor face orice: Vor scoate lumea în stradă, vor urla la Bruxelles, vor amenință, vor striga “Jos PSD-ul!”, îi vor vinde România la bucată lui Merkel, cea care a făcut trafic de influență la nivel de Stat pentru a-i da casele lui Iohannis, vor spune că Justiția -cea controlată de ei- este în mare pericol.

De fapt, Coafatul este ca și dus și sigur va măcăni ca să-și apere pielea, pentru că ieri era făcut pe el de frică, avea emoții “pentru

România”. Pe dracu! Era făcut pe el de frica Pușcăriei, pentru că Coafatul știe că Nazistul nu va mai fi președinte și va lua drumul firesc al Pușcăriei.

P.S. Înțeleg că domnul președinte Klaus Werner Iohannis are probleme de sănătate la un umăr. Îi doresc însănătoșire grabnică, pentru că nu aș vrea să ajungă ca Adamescu sau Mustață atunci când se va duce la Rahova, nu de-alta, dar Coafatul și Cucuveaua, lasă-i pe Domnul cu Păstrăvi și pe alții din Cercul Negru, sunt în stare să-i facă ce le-a făcut el celor doi, pentru a nu-i da în primire.

No Comments

Post A Comment