Altă Mărie cu aceeași Pălărie. | Gelu Visan
413
post-template-default,single,single-post,postid-413,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Altă Mărie cu aceeași Pălărie.

Poporul Român este Genial!

Sunt însă comvins că nu se gândea la Securitate, SRI și Helvigh când s-a născut acest proverb. Să vedem starea la zi:

Helvigh a păstrat Securitatea și pe eternul Dumbravă.

Pahonțu face jocuri în continuare

Lui Tarcea i-au ieșit stelele prin piele, prin haină și au început să vorbească singure.

Iohannis în nesimțirea lui nu vrea să dea înapoi banii pe care i-a furat de la stat, vreo cinci sute de mii de euro, dar confinuă să vorbească despre Hoții, el fiind un hoț dovedit:” Hoțul Strigă Hoții”

Despre Tăriceanu v-am spus mai demult că a căzut în genunchi în fața Securității, nu prididește bici un efort pentru a o spăla la cur, a luat și poziția în genunchi în fața prohabului Statului Paralel și dă ritmic din cap. Din când în când ia o pauză pentru a spune că vrea președinte, sau că trebuie să dăm pe degeaba gazele austriecilor de la Sterling( sau i-am încurcat?)

Orbán nu există, adică e un bou patent( ce dracu o însemna expresia asta (bou “patent”) ? adică e un bou. silemn ăl de “hăis”, nu ăl de cea”( hai că ne ies versuri) ; sau o fi vițel?

Dragnea a mai făcut ieri un pas mare: spre Pușcărie. Eu am început să cred că își dorește; ce nu știe, este că vreo douăzeci de ani nu mai iese de acolo.

Despre Amnistie și Grațiere data viitoare, adică atunci când va dori Helvigh-Soroș. Cert este că lui Dragnea i-a fost frică, ca de moarte: ” De ce ți-e frică nu scapi”

Singurii despre care nu știm nimic sunt maghiarii. Ba știm ceva: nu ies din vorba lui “Paho”

Să încheiem tot printr-un proverb: “Mare e Grădina Ta, Doamne!

No Comments

Post A Comment