AMNISTIA | Gelu Visan
419
post-template-default,single,single-post,postid-419,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

AMNISTIA

Sau “MOMENTUL “0”

-Și ce mă, să scape toți bandiții, toți ăia care au furat de-au rupt?

-Hai mă! E vorba despre “banditul” de Dragnea. Toată “făcătura” asta este pentru Dragnea. Ca și OG 13, ca și modificarea codurilor penale!

Cam aceasta este dezbaterea publică pe tema Amnistiei și Grațierii Colective.

Să fiu clar de la bun început:

AMNISTIA ȘI GRAȚIEREA TREBUIE FĂCUTE ÎN PRIMUL RÂND PENTRU CEI CARE AU FĂCUT SAU SUNT SUSPECȚI CĂ AU FĂCUT FAPTE DE CORUPȚIE și INFRACȚIUNI ECONOMICE!

….UAU…Liniște…Nu o să auziți pe nimeni spunând asta, toți o să spună de Anul Centenarului, Șefa Securității, Tarcea, spunea de clemență, etc.

Mai mult: AMNISTIA ȘI GRAȚIEREA TREBUIAU FĂCUTE DIN 2008-2010.

In 2010 am vorbit cu premierul României Emil Boc despre Amnistie și Grațiere, am prezentat argumentele solide ale Științei Politice, dar refuzul a fost categoric. I-am spus atunci că lucrurile o vor lua pe o pantă absolut îngrozitoare, că România se va autodistruge dacă nu se dă acest decret de Amnistie și Grațiere, dar nu a fost chip să-l conving.

Viața ne-a arătat că aici s-a ajuns.

Și mai mult: Amnistia și Grațierea pentru fapte de Corupție și Economice nu este opțională, nu este un act de Clemență, este o NECESITATE a încheierii PROCESULUI DE TRANZIȚIE DE LA SOCIALISM LA CAPITALISM, de la TOTALITARISM LA DEMOCRAȚIE.

De ce?

Să începem cu un exemplu: Mai țineți minte cum au devalizat țăranii CAP-utile, IAS-ușile, cum au furat dalele de pe canalele de irigații, țevile, stațiile, grajdurile, pentru că spuneau, pe bună dreptate că sunt ale lor? A fost cel mai mare furt organizat din agricultură, nu ne-am revenit nici până acum din el, avem irigate 500 000 de ha dintr-o nevoie de cinci milioane. Bineînțeles că nimeni nu a fost pedepsit. Proporțiile jafului au fost de miliarde, poate zeci de miliarde de euro.

Ce vreau să spun cu acest exemplu? Capitalismul se formează ciudat. Vorba aceea americanilor: “Nu mă-ntreba cum am făcut primul milion” este reală.

CONFORM TUTUROR POLITILOGILOR ȘI TUTUROR EXEMPLELOR DIN ZECI DE ȚĂRI, FORMAREA CAPITALISMULUI, ACUMULAREA DE CAPITAL SE FACE ȘI PRIN CORUPȚIE.

ATENȚIE! De două ori ATENȚIE!!

In perioada de formare a capitalismului și a Democrației, CORUPȚIA este UN FENOMEN POZITIV(?!?!) L-am citat pe Huntington!

După perioada de trecere, sau de tranziție, când se va fi format capitalismul, SE EMITE UN DECRET DE AMNISTIE GENERALĂ, AMNISTIE FISCALĂ, chiar și un decret de grațiere, se întărește FISCUL și se pleacă la UN NOU ÎNCEPUT!!!

Ce a făcut România?

In loc să dea o AMNISTIE, I-a BĂGAT ÎN PUȘCĂRII PE MULȚI DINTRE CAPITALIȘTI, după ce și-au format capitalul!

De ce?

PENTRU CĂ AȘA A FOST ORDINUL DE AFARĂ!

De ce?

Pentru că România trebuia OCUPATĂ DE CAPITALIȘTI STRĂINI!

DNA a fost impus de afară pentru a distruge CAPITALUL ROMÂNESC ABIA FORMAT!

A urmat ceaalaltă etapă cu care s-au confruntat multe țări:

OCUPAREA ȚĂRII DE CĂTRE CAPITALUL STRĂIN!

România trebuie să facă ceea ce trebuia să facă din 2008: AMNISTIE GENERALĂ!

Altfel, vom deveni cea mai importantă colonie a capitalului german, american,austriac și francez. Ceea ce se întâmplă acum în România este un EXPERIMENT: Experimentul colonizării de către occident al unei țări din EST!

Ce se va întâmpla după?

1) Capitalul românesc va fi scos la vedere și readus în țară

2) Întreaga energie a capitaliștilor este pusă în valoare

3) Viitoarele infracțiuni vor fi pedepsite în mod special prin recuperarea cu penalități a banilor, rolul Fiscului fiind esențial.

4) Se stimulează, inclusiv prin lege INVESTIȚIILE ROMÂNEȘTI

5) Capitaliștii români CONCUREAZĂ de la egal la egal, cu capitaliștii străini, care au furat înzecit decât românii, dar au fost stimulați să fure, inclusiv de DNA, SRI, dar și de alte instituții.

CARE AR PUTEA FI DEZAVANTAJUL?

Un sentiment al Nedreptății Sociale: “NOI, cei care nu am furat, de ce să-i iertăm?” Chiar așa?

Nu uitați primul exemplu. Până unde coborâm cu pedeapsa? Și acum găsim dale în curți. Arestăm minimum un milion de țărani(?!?) Dar cu Berceanu, Dan Ioan Popescu, Blaga, Tăriceanu, Iohannis, etc, etc, ce facem? Ei sunt, alături de alte sute, mii, marii bogați rămași nepedepsiți. La fel, ștergem cu buretele. Să investească: Vrea Berceanu să-și facă o fabrică de construit avioane? Să-l ajute Statul!

E greu? Știu că e greu.

Să nu uităm însă marile Nedreptăți create de SRI și DNA, în urma semnării protocoalelor! Nu mai știi cine e vinovat și cine nu! Doar acesta ar fi un motiv de ajuns pentru o amnistie generală.

De ce nu vrea Helvigh și cu Soroș (pentru că Iohannis nu conteazâ) amnistie?

Pentru că nu mai pot controla cu dosare capitaliștii și politicienii!

De ce acum?

Pentru că dacă nu o dăm anul acesta, vom fi Ocupați total de Capitalul Străin.

Am lăsat la final motivele cele mai importante:

ROMÂNIA ARE NEVOIE DE RECONCILIERE, DE STINGEREA URII, DE PACE, în adevăratul sens al cuvântului,

are nevoie de UN NOU ÎNCEPUT, într-un cuvânt de

RENAȘTERE NAȚIONALĂ!

No Comments

Post A Comment