Asaltul Final | Gelu Visan
606
post-template-default,single,single-post,postid-606,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Asaltul Final

Bătălia Finală și răsturnarea de situație după ziua de ieri.

PNL-USR-PMP și Nazistul le-au promis oamenilor săi din partid că la 1 Ianuarie vor fi la guvernare, că ei vor organiza alegerile europarlamentare și prezidențialele și, în 2020 alegerile parlamentare. La acest demers participă și Victor Ponta, care a mai făcut odată împreună cu Serviciile lucrul acesta, pe același scenariu, doar că atunci împotriva celor cu care acum este aliat. Tot ei le-au promis că îl vor băga în Pușcărie pe Liviu Dragnea și pe alți lideri vocali ai PSD. La acest demers politic participă cu toată forța Serviciul Român de Informații, prin Eduard Helvigh, căruia în postări eu îi spun “Șobolanul”, responsabil cu manifestațiile din stradă, cu televiziunile, mediul de afaceri și Instituțiile, Departamentul Național Anticorupție, responsabil cu terorizarea parlamentarilor, Precum și Lucian Pahonțu, ( căruia îi spun “omul cu Păstrăvi”- pentru că și-a tras o Păstrăvărie, prin Dâmbovița, locul de unde a apărut revolta lui Țuțuianu) șeful SPP, responsabil cu șantajul parlamentarilor de la putere, minorități și UDMR, dar și cu Presa. Dealtfel, biroul șefului SPP a devenit un loc de pelerinaj, așa cum a fost întotdeauna, pentru stabilirea strategiilor de preluare a puterii de către Coaliția PNL-PMP-USR-Ponta, ca și biroul lui Helvigh, dealtfel. Posturile de ministru au fost negociate demult între partide, toți fiind nominalizați direct de Iohannis, partidul lui Ponta, dar și UDMR-ul, fiind acceptați direct la guvernare.

Planul acesta are mai multe etape:

Preluarea Conducerii Camerei Deputaților, inclusiv cu forța.

Preluarea Conducerii Senatului, dupâ inculparea lui Tăriceanu, despre care se va spune că nu poate conduce Senatul pentru că este penal; dealtfel, în 2019, Tăriceanu va fi condamnat în dosarul Microsoft, în acel dosar fiind un denunț direct al unui “prieten” de-al lui, despre care eu am tot scris de acum șase șapte luni că a scris un roman de denunțuri, multe false, la DNA, pentru a scăpa de pușcărie, cei vizați fiind Tăriceanu, dar și Băsescu, Udrea și mulți alții. Inclusiv Sebastian Ghiță, noul mare prieten al turnătorului, este vizat de aceste denunțuri, scopul fiind acela de a-l aduce în țară promițându-i -se imunitate, după venire urmând a fi Arestat. Lucian Pahonțu nu o să-i ierte niciodată lui Ghiță, că după ce i-a făcut televiziune, l-a Arestat și l-a condamnat pe SOV și i-a dat 500 000 de euro, Ghiță a avut accese de independență. Condiția a fost atunci ca Pahonțu să conducă direct Rtv-ul, iar independența afișată îl poate costa pe Sebastian Ghiță viața.

Nici Serviciul de Informații Externe nu este în afara jocului, el fiind prezent prin echipa lui Predoiu care și-a făcut propriul Partid, al lui Ponta.

Doborârea Guvernului trebuie să se producă până pe 20 Decembrie, urmând ca până la sfârșitul anului să fie numit un alt guvern. Dealtfel, Comisia Europeană a fost prevenită că, în cazul schimbării de guvern, obiectivele asumate de guvernul Dăncilă vor rămâne aceleași, iar România va putea să preia prin noul guvern conducerea rotativă.

Am prevenit demult că acesta este planul de schimbare a puterii, că SRI, SIE, SPP, DNA, Parchetul și Iohannis, adică Statul Paralel. au cumpărat timp pentru a se ranforsa, și că vor ataca în Decembrie. dar din păcate, ca de multe ori, nimeni nu a vrut să audă.

PSD-ul și ALDE sunt la un pas de a deveni istorie: după ce vor pica de la guvernare, mulți dintre liderii PSD, în frunte cu Dragnea, se vor duce direct la Pușcărie în prima parte a anului 2019, conducerea va fi preluată de echipa Ponta-Firea-Corina Crețu, noul PSD, controlat în totalitate de SRI-SPP-SIE, ca și toate celelalte partide, PNL, PMP, USR, conduse toate de oamenii SRI, cum este cazul PMP și USR, sau SIE, cum este PNL-ul, prin Orban.

Singura șansă pe care o avea PSD-ul era să-l suspende pe Iohannis și să emită o ordonanță pentru amnistie și grațiere. De ce?

Prin suspendarea lui Iohannis privau toată această echipă de omul scos la înaintare de Servicii, iar prin amnistie și grațiere luau presiunea șantajului de pe judecătorii care trebuie să-i aresteze la comandă și să-i bage în pușcărie. Nu au vrut, crezând, cum este cazul lui Tăriceanu, dar nu numai al lui, că se pot înțelege cu ei. Țin să le reamintesc că așa au crezut și alții, ba au crezut că-i și controlează, după care au înfundat pușcăria.

Din ceea ce am prezentat mai sus este clar că în acest moment Coaliția PSD-ALDE este victimă sigură. Va putea să contracareze această desfășurare infernală de forțe? Până ieri, când am văzut bulibășeala și lipsa strategiei de apărare din Camera Deputaților, am fost convins că da. Însă când am văzut că tot viitorul României a stat în inspirația lui Florin Iordache de a nu se ridica de pe scaun, m-am îngrozit. Ieri au scăpat printr-un noroc și o inspirație de moment. Pentru cei care vor să-i dea jos pe Dragnea, pe care-i cunosc foarte bine, nu a fost decât încălzirea. Dacă așa crede că se bate PSD-ul cu: Iohannis, Maior, Helvigh, Dâncu, Pahonțu, Lazăr, Kovesi, Tarcea, Livia Stanciu, Morar, Predoiu, Iohannis, Băsescu și toată liotă de generali SRI, SIE, SPP, STS care au ca sarcină de serviciu scoaterea PSD de la guvernare, se înșală amarnic: sunt victime sigure.

Această mișcare nu se poate contracara decât într-un singur fel:

Printr-o altă strategie, extrem de bine pusă la punct, nu prin vaiete la televizor și pe Facebook.

Oricum, televiziunile și majoritatea moderatorilor, cu câteva excepții, cum ar fi Gâdea, Ciutacu, sau Mircea Badea și, pe un alt palier, Sorina Matei, ( cam atât) sunt în mâna lor. Nu le trece prin cap celor de la PSD și că aceștia câțiva, împreună cu o mână de invitați, sunt și ei oameni? Oricum, raportul de forțe pe media este atât de mult favorabil de partea Serviciilor, încât excepțiile sunt ca naufragiații pe o insulă, pe care nu-i sprijină nimeni, și oricum dă bine să mai fie și niște voci contra. Când vor veni echipele de asalt media, ( de unii dintre ei nu aveam loc în biroul lui Pahonțu, de unde-și iau lumină) se încheie cu deontologia.

Care ar fi această strategie?

Asta este o altă discuție: dar nu prea lungă, pentru că deja, la ora asta, Coaliția PSD-ALDE este cu două picioare în…Pușcărie.

1Comment
 • popescu
  Posted at 11:52h, 09 December Reply

  Dupa ce citesti asta, vezi cit mai conteaza ce vor prostii:

  https://static.mvlehti.net/uploads/2016/08/eu-com-final-report-relocation-of-refugees.pdf

  Acest document din 2010 — studiu comandat de UE unor ONG-uri sustinute de UE — arata ca NU valul din 2015 a declansat idea de a primi migranti in UE, ci valul din 2015 a fost manat din spate in directia aceasta in mod planificat.
  Lucrarea de mai sus calculeaza cata populatie incape in tarile UE, la nivelul de densitate 200 sau 1000 pe Km patrat, si ia in considerare 3 criterii: Suprafata tarilor, PIB-ul lor si populatia deja existenta. (pg 39 in PDF)

  De asemenea se discuta cum se pot crea nuclee etnice de populatie straina care sa atraga noi veniti de aceeasi origine. (pg.33)
  Vezi doctorii arabi/palestinieni care au emigrat in sistemul de sanatate romanesc de cand s-au marit salariile, aducandu-se unul pe altul.

  Pg39: . By applying these distribution shares to the overall number of international protection statuses granted in the European Union, […]using four different weightings, the quota
  for each Member State can be determined.

  Pg112 (Tabelul 12): UE crede ca in Romania e loc pentru 215 milioane de straini adusi prin relocare. — “Population capacity calculated at density threshold 1000.”

  https://www.unhcr.org/5b3295167

  https://refugeesmigrants.un.org/sites/default/files/180711_final_draft_0.pdf

Post A Comment