Au venit să/și ia tainul | Gelu Visan
636
post-template-default,single,single-post,postid-636,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Au venit să/și ia tainul

“ A venit să-și ia tainul!”

Eram în sala Parlamentului la ședința CCN al PD din 2004 când am auzit această expresie a lui Traian Băsescu. Membri CNC al PD, partid de stânga la acea dată, s-au ridicat în picioare și l-au ovaționat minute în șir pe Băsescu. Afirmația a fost făcută în timpul campaniei electorale pentru prezidențialele din România, când premierul francez Pierre Raffarin a venit în țara noastră împreună cu o delegație de membri ai guvernului său și oameni de afaceri pentru a semna cu Guvernul Năstase mai multe contracte controversate, printre care construirea tronsonului Comarnic-Predeal din autostrada București Brașov cu firma Vinci și contractul de privatizare a societății Distrigaz Sud cu Gas de France. Traian Băsescu a declarat la acel moment că vizita premierului francez l-a ajutat în campanie pe Adrian Năstase și l-a acuzat pe Jean Pierre Raffarin că “a venit să-și ia tainul”.

Trafic de influență pe față, cu gazele au rezolvat, ni le-au luat, cu firma franceză Vinci nu s-a mai făcut nici până acum Comarnic-Brașov, pentru că nu s-au înțeles cu Berceanu pe șpăgi, ajunseseră pe la vreo douăzeci și șapte de milioane de euro km de autostradă, s-au încurcat la încă vreo patru milioane(pe km) pe care le-a cerut Berceanu personal, ceea ce i-a făcut pe Sarkozy și Merkel să iasă în conferințe de presă și să ne acuze de “ corupție”. Doar ei aveau dreptul să fure din România. În urma scandalului, Berceanu a fost obligat să se retragă din guvern, după care, împreună cu Blaga și ceilalți, au rupt PD-L-ul, l-au vărsat în PNL și au făcut tot ce au putut să-și bage foștii colegi în pușcărie, în frunte cu Udrea, pe care Berceanu o considera responsabilă de mazilirea sa. După care, BVB( Berceanu-Videanu-Blaga), nu au putut uita scoaterea lor din guvern și, de necaz, au desființat PD-L( de dreapta la timpul acela) cu totul.

Una peste alta, francezii și-au luat partea și ne-au tras țeapă cu Autostrada Comarnic-Brașov, pentru că e ordin ca fostul Regat să nu fie legat de Ardeal.

Istoria se repetă, la altă scară și cu alți actori:

Au venit să/și ia tainul.

Acesta este de fapt rolul CE de mâine, care, deloc întâmplător, e în Ardeal, la Hermanstadt (oraș încă în România)

Țară de Frontieră, România a fost ocupată cu totul și transformată în Colonie cu conducere Germano-Franceză, cu influențe puternice Austriece și Olandeze. Cam asta e România, care nu mai are aparent nimic de furat: Ne-au furat austriecii resursele, de la petrol la lemn, nemții ne-au adus Kaufland și Lidl prin care ne fură banii, francezii Băncile prin care ne-au furat alți bani, Olandezii mai trebuie să ia Portul, Francezii Aeroportul, nemții CEO-Oltenia, Soroș Aurul, tot Francezii Apele Minerale.

În schimb, o să ne spună că suntem corupți pentru că am început să să ridicăm, timid ce e drept, capul.

Au venit să/și ia Tainul! Spunea Traian Băsescu.

Acum, Băsescu, Iohannis și Cioloș le dau pe degeaba bunul cel mai de preț al Românilor: Libertatea.

Românii sunt sclavi în țara care nu mai este a lor, ci a stăpânilor lor și a urmașilor acestora. În doar cincisprezece ani, de când spunea Băsescu de Francezi că au venit să-și ia tainul, România a trecut prin patru Societăți:

Socialism

Comunism

Neosecurism

și, în fine, ne-am văzut “vindecul cu ochii”,

Sclavagism.

Prezența CE în România marchează instaurarea primei Societăți Sclavagiste în UE, lucru memorabil pentru români, cărora le-a plăcut tot timpul să aplaude și să fie primii-n-toate. Vom vedea valuri de bucurie, atașament și recunoștință pentru stăpânii care ne vor dojeni că suntem un neam de hoți, de la Burebista și Decebal încoace, pentru că am avut tupeul să avem mii de ani vechime pe un pământ plin de resurse, iar ei consideră că sunt ale lor. Așa ne trebuie dacă am săltat capul. Puteam să stăm în banca noastră și să ne lăsăm furați fără scandal, nu ne mai aruncau în pușcării că ne tot opunem ca proștii.

Și apropo’: Mai avem și tupeul să considerăm că familia sau relația este dintre un bărbat și o femeie:

Ce retrograzi, ce proști, ce sălbatici! Chiar că ne merităm soarta, că nu înțelegem că copiii trebuie făcuți în eprubetă și crescuți de doi tați care se iubesc! Nimic nu înțeleg românii din lumea asta nouă în care au intrat, habar nu au că drogurile trebuie legalizate, ca la Olandezi, de exemplu. Da’ tâmpiți mai suntem.

Cum era vorba aia?

“ Și f…ți și cu banii luați”

No Comments

Post A Comment