AUTORII TENTATIVEI DE LOVITURĂ DE STAT AU ÎNNEBUNIT! | Gelu Visan
532
post-template-default,single,single-post,postid-532,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

AUTORII TENTATIVEI DE LOVITURĂ DE STAT AU ÎNNEBUNIT!

DE FRICĂ!

In urmă cu ceva timp, o nebună arunca sub roțile metroului o tânără pe care nu o cunoștea, care și-a pierdut în mod tragic viața. O viață tânără a fost curmată.

A mai vrut, să împingă și altă tânără, care a scâpat ca prin minune

Societatea a fost oripilată, mai ales că după aceea s-a aflat că cea care arunca tinerele sub tren avea probleme psihice:

“De ce a fost lăsată liberă, de ce n-a fost îngrijită, supravegheată”, etc. Tot atunci, toată presa a făcut public diagnisticul celei care a omorât o tânără și mai voia să omoare. Toată presa a vuit, cum se poate să lăsați un nebun periculos liber?

Dan Andronic nu s-a oripilat.

Alaltăieri, Darius Vâlcov a arătat faptul că liderul # Rezistenților este dilimache. Nu că nu ar fi și alți lideri# Rezistenți la fel, dar ăsta este dilimache ( sau sandilău, cum îi zice Darius Vâlcov) cu acte în regulă. Diliul ăsta care este idolul lui Rareș Bogdan, bate oameni, dar mai ales a participat la o Tentativă de Lovitură de Stat unde ordinul pe unitate era să omoare oameni.

Pentru că Darius Vâlcov a făcut un gest corect, prin care-și apără semenii, Dan Andronic s-a oripilat și cere demisii.

Aha, dar dacă arunca o tânără sub tren?

Ăsta “doar” bate lumea și vrea să incendieze, să omoare, să elimine!

Dan Andronic nu e singurul care se comportă de zici că l-a-nvârtit unul cu cheia. Are o lungă listă înaintea lui, plecând de la jurnaliștii de doi bani care au executat ordinul lui Helvigh de a bloca o știre, și-i execută și acum ordinele cu slugărnicie, până la Firea, pe care zici că a lovit-o benga.

Dacă nu v-aș fi prevenit cu o săptâmână înainte că Helvigh via Oprea i-a-nvârtit lui Firea cheia și că se va îmbolnăvi de Grindenită sau Tudosită, aceeași boală de care s-ambolnăvit și Dan Andronic, și mulți alții, poate ar fi părut că ăștia se comportă ca niște mașinuțe stricate.

Ei sunt mașinuțe, dar cărora li se-nvârte cheița de către Helvigh. Care este explicația, de zici că au luat-o toți pe-o direcție, aceeași, de dau din mâini, din picioare, din gură, ca apucații?

Explicația e simplă:

Au înnebunit de frică Helvigh și cu Iohannis și nu se mai controlează. Dilimache ăla este junior pe lângă ei.

De ce?

Pentru că azi le vor fi prezentate dovezile că au organizat o Tentativă de Lovitură de Stat, iar pedeapsa pentru Înaltă Trădare este Pușcărie multă. Pentru asta țipă pe toate limbile pe care le au înfipte bine în curul lor, nu de alta, dar și limbile au rostul lor.

De exemplu, începând de azi, Helvigh trebuie să răspundă la câteva întrebări, printre care:

1) De ce nu a spus despre teroriștii din Piața Victoriei de pe data de 10 August, pentru că ofițerii SRI l-au informat?

2) Care este legătura lui cu acești teroriști și cine i-a finanțat?

3) Ce căutau ofițerii SRI la Lovitura de Stat, îmbrăcați Haștagian și care erau cot la cot cu teroriștii care voiau să facă victime?

Și mult mai multe.

Indiferent de cât de secretă este ședința CSAT, întrebările vor răzbate în spațiul public, iar răspunsurile îl duc pe Helvigh și pe Iohannis fix acolo unde le este locul:

La Pușcărie, multă, după ce vor fi judecați corect pentru Înaltă Trădare și ORGANIZAREA

Tentativei de Lovitură de Stat pe data de 10 August.

2 Comments
 • Luci Lucescu Londra
  Posted at 06:20h, 05 September Reply

  Nea Geluțule, să fii iubit!
  Nu prea te-am halit când erai cu BĂSESCU, dar parcă văd urme fine de caracter la dumneata!
  Eu zic așa: fă-te băiat serios, în ceasul al 13-lea, și vorbește de ceea ce e cu adevărat IMPORTANT: ELIBERAREA NAȚIONALĂ de sub OCUPANTUL STRĂIN!
  Ai multă mizerie de care știi! Scoate-o la iveală!
  Vorbește de STATUL PARALEL care este interfața între MAFIA INTERNAȚIONALĂ și cea LOCALĂ!
  Vorbește de faptul că poporul român este CAPTIV al acestor 3 entități și că dacă nu se trezește, merge la abator!

 • Constantin emanuel ionut
  Posted at 07:18h, 05 September Reply

  Adevar este in tot ceea a-ti spus.

Post A Comment