Boala umflării Capului | Gelu Visan
620
post-template-default,single,single-post,postid-620,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Boala umflării Capului

Viorica Dăncilă este bolnavă:

I s-a umflat capul.

Viorica Dăncilă s-a predat cu arme și bagaje lui Iohannis.

Viorica Dăncilă nu a vrut restructurarea Guvernului. A ținut neapărat să se dea pe mâna lui Iohannis. A susținut în CEX-ul

PSD că trebuie remaniere, adică să ajungă la mâna lui Iohannis, nu restructurare, adică la Parlament, așa cum a cerut Dragnea.

Dragnea a cedat și i-a făcut pofta.

Bineînțeles că Iohannis a primit cu mare plăcere pleașca pe care i-a oferit-o Viorica Dăncilă.

În opinia mea, lui Viorica Dăncilă, ca și lui Tudorel Toader, i s-a umflat capul, a început să creadă despre sine că este, deodată, sortită unui destin providențial.

Ca președinte executiv al PSD, doamna Dăncilă așteaptă ca Dragnea să se ducă la Pușcărie.

În cazul acesta, cu șase zile înainte de ziua alegerilor, doamna Dăncilă ajunge Președinte al PSD și, cel mai probabil, candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, facilitând-i astfel lui Iohannis un nou mandat.

În politică, boala doamnei Dăncilă este o boală comună, dar și mortală politic. Foarte mulți politicieni, inclusiv Iohannis, suferă de boala umflării capului. Luați din anonimat sau semianonimat politic și aruncați pe o funcție, deodată devin importanți, devin alți oameni, devin niște funcții, li se pare că lumea s-a oprit în loc pentru ei. Grindeanu, Tudose, Ponta, și mulți, mulți alții au suferit sau suferă de boala asta. Deodată, destinul lor e măreț, și-au descoperit scopul în viață. Povestea nu-i nouă, Grigore Alexandrescu suprinzând-o perfect în “ Boul și Vițelul”

Am văzut mult prea mulți politicieni bolnavi de această boală, o recunosc ușor, iar pe doamna Dăncilă a lovit-o rău. Atât de rău încât l-a rugat pe Pahonțu, mare șef al Statului Paralel, să-i păzească soțul, care ar fi fost amenințat cu moartea. Pe bune? Eu primesc zilnic astfel de amenințări, pe unele le vedeți și dumneavoastră, nu vă spun ce e în “ privat”, de ani de zile. Nu mai vorbesc de alți politicieni, cum ar fi Dragnea, de exemplu, pe care unii l-ar jupui de viu.

Doamna Dăncilă a apelat deci la Statul Paralel pentru Domnia Sa și Soțul Domniei Sale( cu majuscule), când tot guvernul e păzit de Jandarmerie.

Soțul Doamnei Dăncilă și Doamna Kovesi: Păziți cu sfințenie de SPP să nu pățească, dragii de ei, ceva.

Doamna Dăncilă așteaptă deci ca Dragnea să se ducă un pic la Pușcărie și să-i ia locul.

Dar Dragnea a murit? Eu cred că nu. A lăsat-o pe Dăncilă să-și arate fața, adică capul; umflat. Iar ea tocmai a mușcat nada, și s-a aruncat în brațele lui Iohannis.

Grea și boala asta.

No Comments

Post A Comment