Cădearea în Gol | Gelu Visan
516
post-template-default,single,single-post,postid-516,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Cădearea în Gol

SISTEMUL MAFIOT II sau

• Cum a reușit Helvigh să preia Sistemul Mafiot Coldea-Koveși și să-l transforme în • Mafia Helvigh- Iohannis, sau

• Cum a reușit Helvigh și SRI( da, SRI) să blocheze o știre la A 3 și RTV, sau

• cum are acum SRI patru UM-URI, în ordinea audienței:

UM A3

UM RTV

UM DIGI24

UM REALITATEATV, la care se adaugă majoritatea Site-ușilor, sau

• Cum Helvigh e mai tare decât Stalin,

• sau pe ce se vând patronii televiziunilor și unii așa ziși jurnaliști.

Dar haideți să începem, cronologic.

In urmă cu aproape două săptămâni a apărut la aproape toate redacțiile, inclusiv ale televiziunilor, Protocolul Secret SRI-Parchet.

De fapt ce este cu acest Protocol?

Așa după cum știți, vechile protocoale încheiate de Coldea Koveși, permiteau Statului Mafiot să facă Poliție Politică, ca SRI să conducă Justiția, să bage la Pușcărie pe cine vor ei, dar mai ales să facă bani, mulți bani pentru ei și Statul lor Mafiot.

Ce face Helvigh?

Îl dă afară pe Coldea, mai face niște Protocoale mai dure decât primele, după care le denunță pe cele dintâi.

Operațiunea de distrugere a lui Coldea și Kovesi o înfăptuirște împreună cu Sebastian Ghiță, una dintre victimele lor, promițându-i în schimb ca atunci când va controla el justiția, îl va scăpa de toate belelele, lucrate dealtfel forțat de o gașcă de bandiți în frunte cu Portocală și Onea.

Helvigh apare deci ca cel care face dreptate, care denunță Protocoalele. Îl păstrază însă pe Dumbravă, generalul cu ” Câmpul Tactic”, cel care Șantajează Judecătorii și care asmute procurorii contra lor, pentru a băga la Pușcărie sau a salva de pușcărie pe cine vrea el și Iohannis.

Îl are deja pe Sebi Ghiță, deci și RTV de partea lui( e momentul în care mi se spune să nu mă iau de Helvigh, iar prima dată când am spus ceva ( la B1!) am fost interzis la RTV( tare nu?) mai are de rezolvat două comdamnări, pe cea finală, și restul achitări pe bandă rulantă, (dar nu pe degeaba), închideri de Dosare, etc.

Ținta finală este Dragnea și ținte secundare Udrea și Bica, din motive diferite, despre care o să vorbim la un moment dat.

Scopul final este Dragnea în Pușcărie, încă un mandat pentru el și Iohannis, iar de aici am explicat într-o postare anterioară.

Pentru Țintă Dragnea, are nevoie și de A3 și de toți analiștii, iar cine mișcă, ori interzis de pe TV, ori trimis la DNA, condamnat etc.

Este momentul în care promite achitări lui Andronic, îi în bine dosarul de la DNA al lui Bogdan Chireac, îi promite liniște și răzbunare lui Dan Voiculescu, care trece de partea lui.

Tot în atunci Helvigh îl achită pe Orbán, pe Blaga, dar și pe Tăriceanu căruia îi propune

FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU dacă-l trădează pe Dragnea. Îl achită deci în primă instanță, urmând să-l execute, ca și pe ceilalți, pe decizia finală, dacă mișcă-n front.

Îl condamnă pe Dragnea în primă instanță, după care organizează ” Revoluția Muii” sau Lovitura de Stat Ratată.

Îl preia pe Tudose, cu care să facă PSD, pentru după lovitura finală pe care i-o va da lui Dragnea.

Totul merge strună, chiar dacă Revoluția Partea I a eșuat, până ce apare Protocolul care arată cine este Noul Stăpân al Statului Mafiot.

Nu intră în Panică, până ce nu află că Protocolul va fi publicat de …Darius Vâlcov.

Face la repezeală un alt Protocol pe care-l antedatează, îl publică pe Site.

Aproape de miezul nopții Darius Vâlcov ridică Protocolul pe Facebook. A 3 îl preia, site-utile de știri explodează, până la ora 11 a doua zi.

Știrea se duce, de remarcat materialele Sorinei Matei, care explică ce se întâmplă.

La ora 11, Helvigh și SRI dau telefoane la A3 și RTV să,

ATENȚIE!!!

SCOATĂ ȘTIIREA DE TOT!!!!

Iar aceștia se conformează!!!!

Știrea dispare!!

Singurul post care nu cedează e B1 și Sorina Matei, care, în ciuda presiunilor, anunță că va face emisiune pe Protocol. De remarcat și curajul lui Oancea care nu a cedat!

Facebookul explodează, jurnaliștii ar vrea să dea Știrea dar nu-i lasă șefii, după care, bombă!

Helvigh-conferință de presă.

Știe că e la pragul demiterii, că B 1 nu a cedat, că Știrea se duce și că e în pragul demiterii, așa că spune că totul este LEGAL(?!?!)

Responsabil cu Spălarea Mortului la cur, Dan Andronic( dosar DNA, promitere de achitare) la RTV și Bogdan Chireac- dosar DNA închis, dar care poate fi redeschis pe EADS)

Dan Andronic merge atât de departe încât dă în redacție prin SMS punctajul lui Helvigh:

” Vechea Securitate îl atacă pe Helvigh, Protocolul este legal!”

Chireac Plusează: Puncaj SRI + Helvigh este SALVATORUL ROMÂNIEI! Ce mai, Slujirea Nefertiti este biet copil, Salvatorul, mamăăă!!!! câta limbă!!!!

Nici nu se termină conferința lui Helvigh și Andronic care era pe fir la RTV și Chireac la A 3 urlă: Helvigh Nevinovat, totul legal, după care, la 30 min, după 21:00, liniște….

Singurul Jurnalist care face subiectul, Sorina Matei B1.

Ieri, liniște, promovat Helvigh.

Vine bomba lui Tudorel și cad toți în penibil

De alaltăieri și ieri, presa independentă a murit.

Nimeni nu a scos după’89 o știre de toate posturile!!!!

Fie-i țărână ușoară!

Despre ce este de făcut, într-o postare viitoare.

No Comments

Post A Comment