Căderea în gol | Gelu Visan
576
post-template-default,single,single-post,postid-576,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Căderea în gol

Căderea în gol

Ați avut vreodată sentimentul neputinței? Sunt convins că da.

Politicianul nu are voie să aibă acest sentiment; cu toate astea, politician sau analist politic, simt cu toată tăria cum țara mea se prăbușește, cum în pofida a ceea ce am spus de ani de zile, a ceea ce scriu, forțele care trag România în prăpastie sunt mult mai puternice.

Recunosc, acest sentiment a devenit acut după Referendum. Am simțit cum românii, obosiți, frustrați, unii plini de ură, alții plictisiți, au întors spatele țării lor.

De ce?

Doar Dumnezeu știe…

Va urma legea parteneriatului civil, apoi legalizarea căsătoriilor, apoi adopțiile și genul neutru. Așa a intrat peste tot sexmarxismul sau Neomarxismul. Ieri, mă uitam cum jurnaliști, analiști și mai știu eu ce făceau apologia drogurilor; exceptând-l pe Mircea Badea nimeni nu a sărit. Românii au obosit să se tot apere. O să pierdem gazele, aurul, portul, aeroportul, apa minerală, așa cum am pierdut petrolul, energia și România cu totul. La final o să pierdem Ardealul.

Avem un președinte care vrea să-și vândă țara, candidați de carton, un PSD care vrea să-i ia capul liderului doar pentru că se mai opune Statului Paralel, care în concepția unora nici măcar nu există, un PNL care nu e capabil să mai aibă proiecte naționale. Cum am ajuns aici? Nu mai contează deloc, chiar deloc.

Singura certitudine este că România se prăbușește în gol, și oricât ai spune, oricât ai scrie, este în zadar. Românii au renunțat să mai lupte pentru țara lor. Luptă pentru tot felul de cauze aiurea, de la anticorupție la LGBT, dar nu luptă pentru ei, românii.

Capitalismul neomarxist este mai puternic decât ei. Unii vorbesc de viitoare forțe naționaliste care ar fi salvarea României, dar românii nu au chef. Le-au luat ochii mărgelele și sclipiciul capitalismului.

O să continui să scriu, chiar dacă voi fi citit de o singură persoană, singura tribună unde încă nu am fost interzis, dar sentimentul că scriu degeaba, înfiripat după referendum, este din ce în ce mai prezent.

Românii au decis:

România se prăbușește în gol….

1Comment
  • Ciobanu
    Posted at 17:35h, 12 October Reply

    La cati potrivnici am avut e mare minune ca inca mai existam.
    La cate pacate am facut ca neam e mare minune ca inca mai existam.
    Acum intelegi ce zice Nichita: Ce bine că eşti, ce mirare că sunt!

Post A Comment