CĂRȚILE PE FAȚĂ! | Gelu Visan
530
post-template-default,single,single-post,postid-530,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

CĂRȚILE PE FAȚĂ!

Ziua în care se încheie scurta carieră politică a Gabrielei Vrânceanu Firea.

Pe Gabriela Firea am cunoscut-o când era un fel de ziarist la biroul lui Alexandru Sasu, la PD, cel care răspundea de jurnalistele tinere acreditate la PD. Acum este Primar General la București.

Așa cum v-am spus ieri, Gabi Firea îl va ataca pe Dragnea, dar pentru câ nu are curaj, îl atacă prin Carmen Dan, cerându-i demisia, motivul Find Revoluția Muii, pe care doamna Firea o cunoaște foarte bine, primind sarcină să fugă din București atunci când Helvigh împreunâ cu Iohannis au organizat Lovitura de Stat.

De fapt de ce este disperată doamna Firea de a lăsat orice mijloc de precauție și a ieșit în mod sinucigaș politic la atac? Din mai multe motive:

1) Doamna Firea a primit ordin direct de la Oprea și amândoi de la Helvigh.

2) Firea a fugit din București pe 10 August fiind asigurată de Helvigh și de Oprea că guvernul va fi doborât de către teroriștii lui Helvigh.

3) Mai sunt trei zile până la ședința CSAT, când Carmen Dan va dovedi cu documente rolul jucat de Helvigh în organizarea Loviturii de Stat eșuate, după care va trebui să dea explicații în Comisia SRII pentru organizarea unei Lovituri de Stat într-o țară membră a UE.

4) Tot planul de acaparare a PSD de către gașca lui Gabriel Oprea prin Gabriela Firea se năruie, acest plan depinzând de Eduard Helvigh.

După cum vedeți, pozițiile publice ale Gabrielei Firea, Eduard Helvigh și Klaus Werner Iohannis coincid.

De ce?

De frică!

De Disperare că se va afla adevărul.

Va contracara Liviu Dragnea acest atac ticălos?

Deja l-a contracarat.

In foto, Gabriela Firea.

No Comments

Post A Comment