CERCUL NEGRU | Gelu Visan
583
post-template-default,single,single-post,postid-583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

CERCUL NEGRU

Așa cum am spus cu se ceva timp în urmă, cu dovezi, Lazăr a fost pus de Kovesi și de Iohannis Procuror General, pentru că i-a acoperit hoțiile de case ale lui Iohannis personale și ale FDGR, pe care l-a luat demult pe persoană fizică.

Mai mult, inclusiv Kovesi, direct ( foarte direct) și prin procurorul șef Lascu de la Mediaș, avea legături cu Iohannis, cu mult înainte de a fi numită.

România, de o bună bucată de timp, a fost și este furată de un grup de Derbedei care s-au adus unii pe alții în funcții și pe care-i leagă afaceri, Hoții și prietenii vechi și care provin de pe un teritoriu ce are un diametru de aproximativ 100-150 de km, un fel de Cerc Negru, în care ei se apără unii pe alții, se împing în față, fac după bunul plac politica țării, sunt parteneri de Jaf, pentru ei nu există lege pentru că ei sunt legea, nu se dau niciodatâ în primire și-și acoperă unii altora hoțiile și fărădelegile,

De mulți ani ocupă toate funcțiile de decizie în statul român, însă ceea ce-i leagă pe toți este ura nemărginită față de cei din fostul Regat.

Ei au creat un Cerc Negru al Statului Român, iar cine nu face parte din acest Cerc, le este dușman de moarte și-l execută. Să vedem delimitarea și componența cercului:

Cluj-Alba-Sibiu-Zalău, cu o extindere pe Oradea. De fapt, ținând cont că Zalăul este dependent oarecum de Cluj, și că Oradea apare doar punctual prin câțiva derbedei, am putea să denumim acest cerc Cluj-Alba-Sibiu, sau Mafia Neagră.

Cine face parte din acest cerc negru:

Iohannis de la Sibiu, pus în funcție și sprijinit de:

Vasile Blaga-Oradea, de fapt Ștei, el l-a susțiut pe Iohannis și tot el a pus/o pe Laura Codruța Kovesi.

Eduard Helvigh-Zalău, pus de Blaga, de Maior-Cluj și de Iohannis.

Dacian Julien Cioloș-Zalău, pus de Virgil Ardelean, zis “Vulpea”, susținut de Blaga și Iohannis.

Vasile Dâncu-Cluj, susținut de tot grupul

Ioan Rus-Cluj, susținut de tot grupul

Augustin Lazăr, promovat de Iohannis pentru că i-a ascuns hoțiile, și de Kovesi;

Laura Codruța Kovesi, pusă de Blaga și Iohannis.

Grupul are și o extincție în presă, cu Cozmin Gușă-Oradea și Rareș Bogdan-Cluj, parteneri de afaceri și Hoții cu ceilalți, ei asigurând imaginea Cercului Negru.

Tot ei au creat USR, au desființat PD-L-ul și controlează PNL-ul, dar și PMP/ul, adică dreapta.

Niciunul dintre ei și din grupul lor de apropiați, chiar dacă au furat de au rupt, nu a avut probleme cu Justiția, pentru că ei sunt Justiția. In această zonă “nu există” cazuri de corupție, pentru că ei sunt corupția însăși.

Grupul îl mai cuprindea pe Florian Coldea-Arad, promovat de Vasile Blaga cu sprijinul direct al Generalului Dan Gheorghe-Arad, tatăl avocatului care i-a scos basma curată pe Pescariu, Florică & Company, principalii turnâtori în marile dosare DNA, dar și pe alții, despre care o să mai vorbim, ei fâcând parte din eșalonul doi al Cercului Negru.

Ce vor?

• Conduc de mult timp din spate sau direct România, inclusiv în timpul regimului Boc, pe care l-au agreat și susținut, acesta susținându-i la rândul lor în afaceri.

• Fac bani, controleazâ o mare parte din afacerile cu statul din România; de fapt, majoritatea fondurilor guvernamentale și europene au fost direcționate și controlate de Cercul Negru.

• Toți cei din Cercul Negru militează pentru Autonomia Ardealului, pe de altă parte sunt interesați de afacerile și de a controla Fostul Regat.

• cei care-i deranjeazâ sunt aruncați în pușcărie, condamnați sau chiar executați, cum a fost Dan Adamescu, pentru a-i prelua afacerea prin Victor Ponta, omul lui Maior.

Intr-un cuvânt, Cercul Negru conduce o mare parte a Statului Român, controlează afacerile și-și executâ dușmanii.

Tocmai v-am prezentat adevârata Mafie care Conduce România de mai mult de cincisprezece ani și care este în stare de orice, inclusiv de a arunca România în aer, pentru că, de exemplu- Cercul Negru organizează și controlează ieșirile în stradă și au creat “Colectivul” pentru a-l pune pe Cioloș PM, și tot ei sunt cei care vând la bucată România străinilor, bineînțeles, având și ei partea lor.

No Comments

Post A Comment