Cine nu Sare, la Închisoare! | Gelu Visan
618
post-template-default,single,single-post,postid-618,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Cine nu Sare, la Închisoare!

Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul”

(Proverb românesc)

Cât poți fi de prost să faci campanie timp de aproape trei ani USR-ului iar acum să te miri că te bate la curul gol?

Prin Ianuarie 2017, când încă mai credeam în partidul al cărui fondator am fost, m-am dus la sediul PMP din “Iorga” și le-am spus unora care se credeau politicieni, că ieșind și urlând în Piață alături de partidul SRI, nu fac altceva decât să-l crească, și ei să se decredibilizeze. Aș’! Aveai cu cine? Se duceau ca zombi în Piața Victoriei și urlau ca apucații.

Le-am explicat atunci că USR este partidul SRI, condus direct de Helvigh și de Coldea, iar povestea cu ieșitul și urlatul la lună nu va face altceva decât să întăreascâ un partid artificial de zombi, care se prăbușise în sondaje. În fapt, SRI și-a făcut propriul partid, și pentru că pe ofițerii nătângi nu-i duce capul la altceva, au scos lumea în stradă, au mutat Parlamentul în Piață și au împrăștiat ură în societate.

Masă de manevră au fost fraierii care au crezut că Bâta a luat locul Democrației, că Revoluțiile bășite țin loc de dezbatere parlamentară.

Acțiunile din stradă, despre care o să mai scriu, așa zisele proteste spontane, fără excepție, au fost organizate direct de SRI, cu implicare și coordonare directă. Ele au avut mai multe scopuri:

•Menținerea Puterii SRI în Justiție și Societate

•Ascunderea fărădelegilor pe care le fac

• Creșterea Propriului Partid SRI, adicâ USR. Măcar dacă ai un pic de minte, doar un pic, cât găina, ai observa din numele partidului că în loc să-i zică “ ISR”, adică “SRI” întors, i-au zis “ USR”, pentru fi ușor de recunoscut.

Aportul cel mai mare la creșterea USR l-a avut Helvigh direct. Eu v-am spus că ăsta-i prost de bubuie. Atât l-a dus pe el capul. A aruncat toată țara în aer, pentru a crește Partidul lui Coldea și Maior. Cam cât de proasta poți fi să faci o asemenea gogomănie?

Guțulanii “ au pus botul”, adică au făcut jocul SRI și al lui Iohannis: Toate partidele de dreapta, cu ofițeri controlați puși în fruntea lor, la ordin, au muncit pentru a crește USR. Că e vorba de PNL sau PMP, au dat buluc în piață, urlând ca apucații, nici ei nu știau de ce. Îl mai țineți minte pe Orbán sârind în sus ca apucatul?

Rezultatul?

Îl vedeți acum, și o să-l vedeți peste o lună: USR o să bată de o să rupă PNL la alegeri, iar PMP probabil nu va face pragul, oricum, se chinuie rău cu tot cu Băsescu aruncat primul pe listă, doar-doar o sări de 5%; nu cred.

Tâmpitii ăștia, care-și spun politicieni și care se încalță cu un pantof de-un fel și altul de alt fel( nu mă refer la Junker, ăla e bețiv) au reușit ceea ce nu a reușit Securitatea de când a fătat-o Lenin: Să o ajute să-și facă un partid doar al ei, care vrea să conducă un guvern, la un moment dat.

Iar acum dau din colț în colț, urlând “ca proasta-n târg” și milogind voturi cu panouri și bannere aruncate peste tot. Degeaba, (oricum le vor da jos poimâine, că așa e legea; Cât de prost poți fi să faci o așa lege?) că-i va “ usca” USR-ul la alegeri.

– Hai Orbáne, Tomac și toată Gașca de tâmpi, nu vă mai duceți în Piață să Săriți în sus? Cum era aia, Ludovice?

“ Cine nu sare, la Închisoare!”

Vezi că nu te-am mai văzut sărind cam demult, și dosarul cu Transalpina te așteaptă, cald și aburind.

No Comments

Post A Comment