Derbedeii Trădători | Gelu Visan
442
post-template-default,single,single-post,postid-442,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Derbedeii Trădători

Ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, a avut, miercuri, 25 iulie 2018, o întrevedere cu secretarul energiei al Statelor Unite, Rick Perry, informează un comunicat al ambasadei, conform Agerpres.

„Cu această ocazie, cei doi interlocutori au subliniat impactul major al exploatării resurselor de hidrocarburi din România pentru securitatea energetică din regiune, ca o componentă importantă pentru dezvoltarea Parteneriatului Strategic dintre SUA şi România”, relevă sursa citată.

Ce să înțelegem noi de aici?

Că ambasadorul României în SUA este o SLUGĂ, chemată la ordin de un funcționar al guvernului american pentru a apăra interesele unei companii americane, pe numele ei Exon. Ce vrea funcționarul lu’ pește’?

Ca România să dea moca unei firme private gazele și petrolul!

Dacă nu, cică ar fi probleme cu Parteneriatul Strategic. Cu SUA.

Credeți că este de ajuns?

Nu! Cică dacă nu dăm l-alde Exon pe digeaba totul VIN RUȘII, frate!!!! Și ne ocupă!

Bă frate, alde Exon ăștia sunt mai gravi ca interlopii!

Cămătărie pe față!

Taxă de protecție!

Aici sunt două-trei lucruri de spus:

In primul rând halbistul ăsta de rom( la halbă deci) de Maior, într-un moment de trezie, se gândește el cum să vândă România la tarabă!

Dacă mișcă un deget, îi spun că e trafic de influență și trădare națională!

Acum, cu Exon.

Măreții politicieni români se dau pe spate când aud de numele firmei ăsteia. Da este ceea ce eu numesc o Suprastatală cu pretenții de stat cuceritor.

Tot atât de adevărat este că și-a luat de-a lungul timpului niște șuturi fix în cur de la niște țări în curs de modernizare, de- a trebuit să-și ceară CIA scuze în numele lor, și doare dosul și acum.

Diferența dintre noi și Bolivia parcă, este aceea că politicienilor români în frunte cu Iohannis și Maior-halbă le place poziția capră, adică ce, e dosul lor, este România, hai să o vindem lu’ Exon și OMV, adică să o dăm moca!

Văd că a intrat și Helvigh în joc, ăsta are moacă de trădător de când l-a fătat Soroș în România! Țipă ș’ăștea din fundul curului că dacă nu dăm pe degeaba gazele și petrolu’ lu Exon și OMV vin…tot rușii.

Bă’ derbedeilor trădători, chiar nu înțelegeți că țara asta nu este a voastră, să o vindeți voi la colț de stradă?

Marș la șefii voștri și spuneți-le că România nu e de vânzare, Slugilor!

PS : dacă lui Dragnea îi trece prin cap să modifice legea în sensul dorit de trădătorii ăștia, intră fix în aceeași categorie.

Noapte Bună!

Re’ați ai dreacu de trădători!

No Comments

Post A Comment