Deșteptarea României | Gelu Visan
574
post-template-default,single,single-post,postid-574,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Deșteptarea României

Deșteptarea României

După cum v-am scris, neomarxiștii au înnebunit pentru câ România are “tupeul” să existe pe harta Europei, să aibă păreri, dar mai ales să spună “Nu” Societății Deschise, Neomarxismului și noului Sclavagism în care a căzut jumătate din Europa.

Europa în care credeam noi că am intrat nu mai există.

Acum este o Europă a nonvalorii, non-tradiției și non-identității, în care națiunile se topesc într-o gelatină non-creștină și consumeristă. O Europă a oamenilor-roboți, care să facă frumos la servici’ pentru prosperitatea câtorva oligarhi supranaționaliști.

Timid, șchiopătând, cu genunchii îndoiți aproape de pământ, România ridică ușor privirea la mai-marii Europei și spune că copiii viitorului nostru ar trebui să aibă și o mamă.

Atât le-a trebuit: Statul de Drept în pericol, corupți, retrograzi, sălbatici, NON-Europeni!

-” Cum? Îndrăzniți să săltați capul la noi?”

La Noi? Stăpânii voștri? Sunteți nesimțiți, voi trebuie să munciți pentru prosperitatea firmelor noastre, nu aveți voie să aveți păreri!”

Așa cum am scris, vor face orice ca să distrugă creștinismul, identitatea și naționalismul românesc.

De luni, după referendumul care va fi validat și peste opt milioane de români vor spune că sunt creștini, România va fi altfel, iar Europa Neomarxistă va lua o lovitură năpraznică fix acolo unde o doare cel mai tare.

Ce veți vedea zilele acestea, de azi începând, din partea neomarxiștilor lui Merkel-Macron, va întrece orice închipuire: vor face orice ca să ne îngenuncheze;

Din păcate pentru ei, deja au pierdut, pentru că de luni Vocea României se va auzi din nou, după o pauză de trei sferturi de secol.

Iar prima frază pe care o va auzi Merkel, Macron, Junker, Timmermans și gașca lor de neomarxiști va fi:

-” România s-a deșteptat”

3 Comments
 • popescu
  Posted at 06:11h, 07 October Reply

  Noi i-am invatat pe astia obraznici si cu tupeu! Noi ne-am comportat ca ultimile slugi si tot noi am inventat teoria vestului luminos! Oare nu este normal sa existe consecinte? E, astea sint!

 • popescu
  Posted at 16:21h, 07 October Reply

  Din pacate nu s-a desteptat! Tocmai s-a sinucis! Sincere condoleante micului grup minoritar de romani, pt ca asta sintem. Patriotii vestici au reusit sa distruga chiar totul. Acum a venit vremea culegerii roadelor pe care le-au semanat si urmeaza sa vada cit de bine o sa le fie. Mult succes!

 • Romania reala
  Posted at 19:34h, 07 October Reply

  S-au desteptat multi, in multe privinte, dupa batalia asta. Urmeaza altele si trebuie sa invatam sa nu renuntam la lupta dupa o infrangere, oricat de grea ar fi. Mie rezultatul mi se pare imbucurator. Daca 20% dintre romani se pot mobiliza in conditiile unui asemenea nivel de ura la adresa lor si de dezinformare, inseamna ca Romania nu a murit inca.

Post A Comment