Edy | Gelu Visan
428
post-template-default,single,single-post,postid-428,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Edy

“Băiatul Bun” Trădător

Chiar dacă am activat în politică din 1990, înscriindu-mă printre primii, așa cum am scris, în PNL, ulterior din ’93 în PD, recunosc că nu m-a interesat deloc acest personaj până nu a ajuns secretar general al PNL, nici atunci în mod deosebit. Mai îmi spunea unul și altul de la PNL ” Edy e băiat bun”, cam atât. L-am văzut de vreo două ori la televizor împreună cu Dragnea când se forma sau se discuta despre USL. Asta până prin 2012-2013 când i-a “lucrat” ca la carte pe Crin Antonescu și pe Sorin Frunzăverde.

Ca să-l scoți definitiv pe Crin din politică și să-l condamni pe Frunzăverde nu e d’ici-‘di’colea. Asta arată o capacitate extraordinară de persuasiune, pe de o parte, dar și un spirit diabolic în a-ți atinge scopul, oricare ar fi el, pe de altă parte.

Despre felul în care l-a executat pe Crin Antonescu, am aflat chiar de la un liberal. El este cel care, în calitate de Secretar General, l-a îndemnat pe Crin Antonescu să-și asume cu prețul funcției de președinte procentul de 20%, PNL-ul obținând doar 15%. Este drept că 6,81% s-au dus către Mircea Diaconu, sprijinit și susținut frenetic de A3, dar rezultatul rămâne rezultat.

Toți cei care au fost vreodată SG sau au avut tangență cu activitatea organizatorică de partid, știu că la alegerile europarlamentare, o pondere imensă din rezultat o are forța organizatorică, excepție făcând partidele noi, cum a fost cazul PMP-ului sau mai târziu al USR-ului, dar acest lucru este valabil o singură dată, la primele alegeri la care participă.

Revenind la omul nostru, cea mai mare responsabilitate i-a aparținut SG-PNL Eduard Helvigh, care nu numai că nu și-a dat demisia, ci l-a aruncat pe Antonescu peste bord, devenind principalul susținător al lui Iohannis în PNL.

De aici și întrebarea: cine pe cine a numit? Iohannis pe Helvigh sau Helvigh pe Iohannis?

Cine parcurge CV-ul lui Helvigh observă cu ușurință că de la vârsta de 21 de ani toată activitatea să este nu numai ghidonată, ci construită de George Soroș, fiind unul din reprezentanții cei mai importanți ai acestuia în România.

Cariera sa este fulminantă, găsindu-l tot timpul lângă lideri care au sfârșit, într-un fel sau altul tragic sau au fost executați de Sistem, cu excepția lui Mugur Isărescu, al cărui șef de campanie a fost în tinerețe.

Horia Rusu-PNL: decedat

Dinu Patriciu-PNL-Distrus și decedat

Dan Voiculescu-PUR: Trimis în pușcărie

Crin Antonescu-retras definitiv din politică.

Să fie simple coincidențe? Nu cred. Helvigh s-a aflat tot timpul foarte aproape de oameni pe care după aceea Sistemul Globalist i-a executat, cu excepția lui Isărescu, care reprezintă el însuși Sistemul Soroșist Globalist.

Mergând pe aceeași logică este foarte posibil ca și Werner Iohannis să aibă, dacă nu este ascultător, soarta predecesorilor săi.

Despre Helvigh mai știm că este răzbunător și diabolic în a-și atinge scopul:

Are o televiziune numai a lui, Realitatea TV, o șantajează pe Tarcea cu divulgarea relațiilor ei cu SRI dacă nu-l execută pe Dragnea, Tăriceanu și…curios la prima vedere, pe Vasile Blaga, a executat-o fără milă pe Koveși care-i făcuse trei dosare penale care există și acum ascunse în sediul DNA, este implicat până-n măduvă în numirea șefei DNA, l-a păstrat și-l folosește din plin pe generalul Dumbravă pentru a da ordine judecătorilor, cum a fost cazul judecătoarei Arghir, cea care, terorizată de Helvigh, și-a schimbat opinia și l-a executat pe Dragnea.

Și-a luat, prin șantaj și amenințări, o parte importantă a presei și analiștilor de partea lui, a desecretizat fără nici un efect protocoalele și a pornit un război cu Coldea, de data aceasta, Maior, care îi este prieten, fiindu-i aliat.

Construiește partide, îl împinge in fațâ pe Cioloș, amândoi fiind din Sălaj, îl regăsim în același club exclusivist de la Cluj format din Maior, Dâncu, Rus, la care se adaugă Cioloș &company, militează public pentru autonomia Ardealului și nu suportă regățenii.

Ce vrea de fapt Helvigh?

Nici mai mult nici mai puțin decât transformarea României în

SOCIETATEA DESCHISĂ A LUI GEORGE SOROȘ.

Despre aceasta, într-o postare viitoare.

No Comments

Post A Comment