Jos Labele de pe SRI! | Gelu Visan
554
post-template-default,single,single-post,postid-554,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Jos Labele de pe SRI!

De ce a devenit Carmen Dan țintă?

Pentru că a împiedicat Lovitura de Stat.

Așa cum am spus, pe 10 August, ca și pe 20 Ianuarie a fost o Tentativă de Lovitură de Stat.

Cine a orchestrat-o?

Klauss Iohannis cu sprijinul lui Helvigh și a unei mici părți din SRI.

Cine a știut?

SRI, ca atructură, formată din majoritatea onestă a Serviciului Român de Informații, care nu este de acord cu folosirea Serviciului ca Măciucă Politică de către Iohannis și Helvigh, dar și alți ofițeri din structurile de Securitate ale Statului.

A știut Carmen Dan că se orchestrează o Lovitură de Stat?

Nu știu, tot ce este posibil; dar trebuie să știți ceva: Majoritatea ofițerilor din SRI, din celelalte structuri de informații ca și din MAI care doresc să nu mai fie călăriți de Securitate sunt corecți, dar mai ales sunt patrioți și-și respectă jurământul.

Ei nu au voie să vorbească.

Eu însă, cât pot, voi vorbi.

După eșuarea Loviturii de Stat, Helvigh a înnebunit, și sub pretextul ticălos că sunt “oamenii lui Coldea”, vrea să schimbe tiți șefii SRI din teritoriu și să-și pună oamenii lui.

Ăsta este încă un atentat la Siguranța Națională!

Nu contest că unii, puțin, dar cu decizie, din foști șefi ai SRI i-au făcut jocurile lui Coldea și Maior. Majoritatea însă au executat ordinul venit de sus, ba unii chiar au încercat să evite, cât au putut, să intre în jocuri politice.

Decapitarea SRI în teritoriu echivalează cu vinderea Serviciului de către Helvigh direct lui Soroș, dar și cu Slăbirea gravă a SRI!

Eu îi transmit lui Helvigh, cât se poate de clar:

JOS LABELE DUPĂ SRI!

No Comments

Post A Comment