Macovei, Soroș și Ponta | Gelu Visan
591
post-template-default,single,single-post,postid-591,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Macovei, Soroș și Ponta

Ponta o susține pe Monica Macovei.

Nu o să comentez în această postare rezultatul alegerilor din SUA, pentru că, pe de o parte, este la cald, iar pe de altă parte pentru că au fost foarte multe particularități, iar viitorul va depinde mult inclusiv de felul cum Donald Trump va duce bătălia cu “Deep State”

Victor Ponta a intrat însă în direct la un post TV și a spus că el este adeptul construirii în România a unei “Societăți Mai Deschise”, și că în ultimii doi ani în România s-a făcut o politică mai “Închisă”

Așa cum am scris de nenumărate ori, bătălia din România se dă între Neomarxism, o Societate a Abuzurilor, denumit și “Societate Deschisă” promovată cu obstinație de Soroș în Europa și în SUA, pe de o parte și Democrație sau apărarea Națiunilor, a Statelor și a identității naționale și culturale, pe de altă parte.

Prin declarația de azi, Ponta confirmă ceea ce spun demult, și anume că este omul Sistemului, iar partidul lui susținut furibund de SRI și de Helvigh, nu este decât un alt partid inventat de Securitate.

Azi, Ponta nu a făcut decât să confirme că este adeptul lui Soroș și al “Societății lui Deschise”, promovate cu obstinație de Merkel, Macron și Gașca lor.

In România, susținătorii Societății Deschise sunt Monica Macovei, Eduard Helvigh, Dacian Cioloș, Klauss Iohannis și toți Soroșiștii, iar ca partide, partidele neomarxiste sunt:

USR

PNL

PMP

Partidul lui Ponta

Fundația lui Cioloș, toate, susținând Abuzurile Societății Deschise, cu cele două caracteristici importante ale sale: Desființarea Creștinismului și a Națiunilor.

Partea bună este aceea că Ponta s-a dat pe față: Este un susținător al politicii lui Soroș și omul Securității, inclusiv al SRI, în politică.

In ceea ce mă privește, după treizeci de ani de studiu al filosofiei și științei politice și ca practician, m-am declarat de nenumărate ori un adversar al lui Soroș și a Societății Deschise promovare de acesta.

Viitoarele alegeri din România vor avea ca principală temă chiar bătălia dintre promovarea unei Societati a Abuzurilor, a Desființării Creștinismului și Națiunilor și Societatea Democratică, ce susține rolul determinant al Națiunilor, Statelor și a Creștinismului.

E bine că Ponta “s-a dat pe față” și a spus cine este:

Un susținător al Monicăi Macovei.

No Comments

Post A Comment