Maidanul Ucrainiean în România | Gelu Visan
563
post-template-default,single,single-post,postid-563,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Maidanul Ucrainiean în România

Din 2016 am scris zeci poate peste 100 de postări, am spus-o de zeci și zeci de ori la televizor, că România este supusă aceluiași experiment, identic cu Maidanul Ucrainiean, Maidanul Românesc, și, într-un sens mai larg, cu Primăvara Arabă, cu puncte extrem de clare de atins.

• Autorii sunt aceiași:

George Soroș (care a recunoscut orchestrarea Maidanului Ucrainieien, implicarea masivâ finsnciară) și conducerea de facto a Uniunii Europene sprijiniți de Nazistul Iohannis, Neomarxistul Helvigh și mulți alții.

• Metodele: aceleași:

Proteste Anticorupție, Violențe, Sânge, Implicarea Opoziției Cretine, ( da, de-a dreptul cretine) etc.

• Rezultatul dorit? Același:

Introducerea Societății Deschise și Spargerea României.

Toate informațiile mi-au confirmat de-a lungul acestora ani până în cele mai mici detalii acest plan, care are însă o particularitate: Societatea, se zbate, cât de cât, cum poate, să scape din acest clește.

Hărțuirea președintelui CCR se înscrie în același plan al hărțuirii politicienilor, început cu deputatul Bacalbașa, inclusiv faptul că sunt făcute de aceleași persoane, ca și paralizarea Jandarmeriei, singura care-i mai poate împiedica să ocupe clădirea guvernului, respectiv schimbarea prin forță a Guvernului României.

Pentru cei care se tot miră și nu înțeleg, repun imaginile cu politicieni “aruncați la gunoi” în Ucraina, aducându-vă aminte că cei care l-au hărțuit îi strigau, la fel ca în Ucraina ” La Gunoi!”

Uitați-vă cu atenție la cele trei filme și nu vă mai mirați!

Maidanul Ucrainiean a fost generat de ” Lupta Anticorupție” (!!!)

Vă spune ceva?

Acesta este planul!

PS: aud că fiul lui Liviu Dragnea, Balentin Dragnea și soția acestuia au fost agresați pe stradă.

Același plan

http://www.romaniatv.net/mobi/presedintele-ccr-atacat-de-protestatari-rezist-in-fata-locuintei-video_439920.html

https://m.youtube.com/watch?v=QXSqAhFGUB4

https://m.youtube.com/watch?v=t0nDDoQ_vqA

No Comments

Post A Comment