NAZIȘTII și MUIA | Gelu Visan
472
post-template-default,single,single-post,postid-472,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

NAZIȘTII și MUIA

In România a apărut o nouă specie, inseminată și dezvoltată de Nazistul Iohannis, din momentul în care și-a pus ‘jeaca roșie, și, după ce a ars la propriu de vii sute de tineri a strigat, la fel ca Hitler, “Corupția Ucide”!

Să fiu mai clar: afirm răspicat că la Colectiv a fost o crimă abominabilă pusă la cale de nazistul Iohannis și de acoliții lui, pentru a prelua puterea totală în România.

Iohannis, la fel ca Hitler, a folosit anticorupția pentru a declanșa lupta împotriva semenilor, pe care a botezat-o “Luptă Anticorupție”.

Speriat de moarte de iminență dosarului de furt de case din care s-a ales cu cel puțin cinci sute de mii de euro furați de la stat, dosar care zace sub curul procurăresc al diverselor nulități de la DNA, nazistul s-a gândit să o atace pe Carmen Iohannis ( scuze, pe Viorica Dăncilă) că merge în vacanțe.

Animatoarea( renumele vechi al lui Carmen) este ofticată până la Dumnezeu și o palmă deasupra că nu o mai cară Augustul Soț prin Tenerife și pe la Miami, și atunci s-a rățoit la nazist: nici eu, nici ea.

Încercând să pună mâna pe toată puterea, la fel ca predecesorul său Hitler, Nazistul a mai încercat odată cu Bamboo, dar nu i-a ieșit și atunci și-a tras cămășile brune, după care a transformat PNL-ul, USR-ul și alte formațiuni în partide naziste.

Ca și pe timpul lui Hitler, manifestațiile de stradă, țipetele, urletele și pușcăria, asasinatele adversarilor constituie arma principală a naziștilor. Bineînțeles că, la fel ca atunci, se găsesc destui creduli ca să-i să-i urmeze ca tâmpii peste tot și să-i aplaude frenetic, indiferent ce ar face.

Au identificat și Dușmanul împotriva căruia să urle, PSD-ul, iar opoziția, ca o vacă în călduri, s-a aliniat în spatele naziștilor.

Au găsit și sloganul de luptă: MUIE PSD”, în ton cu ura lor revărsată ca un munte de căcat pe toată societatea. Astăzi am mai văzut un amețit ce se dă și el șef de partid care explica că Muia este o formă de revoltă. Dacă mâine însă unul i-ar spune “Muie Tomac!” ar sări ca ars că este jignit și că în politică sunt limite.

Așa cum am mai scris, SRI și mai ales Helvigh, Dumbravă și alți securiști, alături de SPP cu de Pahonțu, dar și alte servicii, nu au renunțat deloc în a se implica în politică dar mai ales în manifestațiile de stradă.

Avem deci partide care au renunțat la dezbatere și care au mutat, la fel ca în Germania anilor ’30, politica în stradă. Ele sunt partide cu un pronunțat caracter nazist, avem un nazist- declarat și confirmat la cerere- în fruntea statului și o sumă de alți naziști care au transformat strada în câmp de luptă. Pe lângă ei, credulii care strigă “muie” tuturor celor care nu sunt cu ei.

Mitingul din 10 August, organizat, repet, ORGANIZAT de Iohannis, Helvigh, SRI, PNL, USR, dar și de alte forțe naziste până în măduvă, are ca scop înlăturarea prin forță de la putere a unor partide alese democratic și preluarea puterii de către naziștii lui Iohannis.

Cuvântul de ordine și Sloganul va fi “Muia”.

Dacă mă întrebați pe mine, va fi un mare fâs. Asta nu înseamnă că nazistul Iohannis, Helvigh și toți securiștii nu vor încerca să provoace turbulențe, la fel ca și la celelalte mitinguri.

Și de data aceasta, ca la toate mitingurile nu o vor da ci o vor lua.

Cum ce? Exact ce strigă ei, ca să păstrăm limbajul academic al lui Iohannis și al ciracilor lui.

Naziștii, în frunte cu Iohannis și Helvigh, vor lua o mare muie pe 10 August.

Să le fie masa plină!

1Comment
  • popescu
    Posted at 12:54h, 07 August Reply

    Sint periculosi pt ca sint f prosti. Prostia duce la violenta! Este un amestec de nazism, maoism si stalinism. Este un amestec criminal in cel mai inalt grad si vad ca doar putini au ceva de spus impotriva acestor abominatii. De ce nu ami apari nicaieri la tv?

Post A Comment