NEOMARXISM LA APĂ! | Gelu Visan
545
post-template-default,single,single-post,postid-545,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

NEOMARXISM LA APĂ!

MRÎ, USR, PACT, POL ( ce nume, frate!) și HAȘTAGIENII REUNIȚI ÎN 26 de ONG-URI, CU CORUPȚIA Te UCIDE-N FRUNTE AU ADERAT LA O PLATFORMĂ POLITICĂ COMUNĂ.

Am spus de nenumărate ori că protestele din Piața Victoriei sunt Politice. Mai mult, și protestele și Lovitura de Stat au fost organizate dinăuntru și susținute de afară.

Motivul unirii ar fi modificarea legislației electorale. Ce nu știu ei este că legislația electorală nu poate fi modificată decât prin vot, în Parlament, după negocieri intense între putere și opoziție.

De fapt, iese pentru prima dată la lumină o construcția politică gândită în afara României, care este puternic sprijinită de Soroș. Pentru cei care încă mai au rezerve legate de ceea ce scriu de trei ani, acum au confirmarea:

Societatea Deschisă, concept lansat de Karl Popper în 1957 și concretizat de Soroș-un fel de Lenin bandit la drumul mare- în NEOMARXISM, a prins contur și formal în România. Modelul a fost unul de succes la alegerile din Franța, unde Macron a câștigat alegerile, iar acum, după ce francezii și-au dat seama că le vinde țara Suprastatalelor și musulmanilor, s-a prăbușit în încrederea electoratului.

Fiind vorba de o formațiune politică Neomarxistă, a cărei apariție am tot anunțat-o, pe care am văzut-o la acțiune timp de doi ani în Piața Victoriei, o să o tratăm ca atare.

Toată povestea asta, paradoxal,are și o parte bună. Neomarxiștii s-au unit într-o construcție politică, le cunoaștem doctrina, modul de acțiune, obiectivele și țintele, deci nu se mai pot ascunde sub masca civismului. De fapt, rețeta transformării unor ONG-URI în partide politice este parte a strategiei apariției formațiunilor neomarxiste, această rețetă fiind recomandată de către politologii neomarxiști.

O să regăsim această nouă construcție la alegerile prezidențiale, avându-l ca și candidat pe Dacian Cioloș, sub sloganul ” Oameni noi în politică”, dar probabil și la alegerile europarlamentare.

Ei se revendică de dreapta, în realitate însă fiind neomarxiștii lui Soroș, susținători, așa cum și Helvigh se autointitula, ai “Societății Deschise”

Ce vor, care este platforma politică, într-o postare viitoare.

In altă, ordine de idei, într-un discurs elegant, tot azi, Carmen Dan a demontat minciunile Gabrielei Firea și a ridiculizat-o pe doamna prefect, care a vrut să fugă și ea după Firea din București, cu o zi înaintea Tentativei de Lovitură de Stat, dar nu a mai reușit.

Încă odată, felicitări, Carmen Dan.

PS Tudorel Toader spune acum că OUG 6, a lui Cioloș-Prună, cea care permite ofițerilor SRI să facă justiție, a primit avizul SRI! Încălcare de lege, dar mai ales, arată cum Cioloș se ducea cu pălăria-n mână să ia aprobări de la SRI!

Și CSAT! Pe 10 Martie 2016 l-a cerut, pe 10 Martie l-a primit!

Noaptea minții!!!

No Comments

Post A Comment