Pe Aici Nu se Trece! | Gelu Visan
565
post-template-default,single,single-post,postid-565,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Pe Aici Nu se Trece!

Aici este

GRĂDINA MAICII DOMNULUI!

PE AICI NU SE TRECE!

Europa, sub conducerea lui Merkel a luat-o razna.

Este un fapt, o constatare, o evidență.

Impunerea cu forța a Statelor Unite ale Europei, a Imigrației, a vitezelor lui ‘pește prăjit, într-un cuvânt a Societății Deschise și a Europei Suprastatale, sau a Suprastatalelor, are doar un singur scop: Transformarea europenilor în roboți informatici, numai buni de manipulat în interesul Unicului Conducător, obligatoriu Neamț.

Dominarea Europei de către Germania nu mai este un plan, este un fapt; după care urmează desființarea granițelor și Națiunilor, dar mai ales ștergerea identității creștine a Europei, și apariția Sclavului Robot, dependent de impulsul care vine din Germania.

Societatea de Consum a lui Toffler s-a transformat în Societatea de Consum Informațională, în care oamenii sunt ei consumați de “informație”, nu mai consumă ei informația..

O țară care a fost vândută, lovită, călcată în picioare, hulită, pusă la colț pe coji de nucă, are forța să spună:

“Ajunge!”

“Pe aici nu se trece!”

I se pune cu forța un guvernator nazist, e făcută coruptă, vor să-i fure toate bogățiile, iar această țară, spune în continuare:

“PE AICI NU SE TRECE!”

Referendumul este

despre România, despre identitatea noastră națională, și în egală măsură este

despre identitatea Națiunilor din Europa, dar mai ales,

despre Salvarea României și Salvarea Europei.

O țară care, la Porțile Europei, a salvat creștinismul de-a lungul veacurilor și a rezistat, se ridică din nou să apere Creștinismul în fața Ocupației Neomarxiste a Societății Deschise.

Referendumul din România va fi începutul Schimbării la Față a Europei: O Europă care trebuie să redevină Creștină și să-și recâștige valorile și identitatea.

Referendumul din România este pentru România și în egală măsură pentru Europa, căzută vremelnic pe mâna unor conducători dezaxați, neomarxiști până-n sânge.

Ieșirea Marii Britanii din Uniumea Europeană a fost un semn că Europa a luat-o razna. Fronda pe care o face Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Grecia și mai nou Italia, arată că națiunile se revoltă împotriva cursului impus al Europei de către o mână de dezaxați în frunte cu Merkel și câinele ei de companie, Macron.

Referendumul este în egală măsură pentru SALVAREA ROMÂNIEI din ghearele NEOMARXISMULUI dar și pentru SALVAREA EUROPEI, pentru SALVAREA CREȘTINISMULUI în EUROPA.

Ca de multe ori în istorie, românii spun

PE AICI NU SE TRECE!

In fotografii, aveți imaginea steagului UE, care reprezintă cele douăsprezece stele din aura Maicii Domnului din icoanele Renascentiste, aceeași reprezentare regăsind-o și în ortodoxie.

No Comments

Post A Comment