Penalii Fără Penali | Gelu Visan
571
post-template-default,single,single-post,postid-571,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Penalii Fără Penali

USR-iști Penali: ” fără penali”

Campania fără penali este de fapt o mizerie pe chiar cei de la USR o condamnă. Adică ei fac o campanie falsă cu semnături fix FALSE.

Folosirea falsurilor este infracțiune. Învățați de nazistul șef care a falsificat pe bandă rulantă certificate de Moștenitor pentru a fura case, “oamenii noi”, usr-iști, au falsificat la greu semnături, deci au comis infracțiuni.

Lăsând la o parte faptul că se bat pentru “dreptate” falsificând semnături, folosirea semnăturilor false este INFRACȚIUNE și se pedepsește cu ÎNCHISOAREA. Deci campania ar trebui să se lase cu arestări și procese.

Pentru ei însă nu; de ce ?

Pentru că ei sunt neomarxiști, mari susținători ai LGBT, și au voie să falsifice, să fure, să țipe, dar mai ales să încalce legea, cu sprijinul Procuraturii.

Falsificarea semnăturilor este furt. Deci Hoții strigă Hoții! Nimic nou, doar că hoția este dovedită.

Concluzia:

Niște ” penali”

La Pușcărie!

P.S. ieri am fost interzis 24 de ore de Facebook, nu știu de ce, mă aștept să fiu scos de Sistem de tot, chiar am fost prevenit în acest sens. In cazul în care voi fi interzis, la fel ca la TV de Helvigh, găsiți punctele mele de vedere pe blog. Pe blog încă nu pot interveni.

O noapte liniștită!

In foto: dosarele cu semnături, dintre care mii, multe mii, false.

Sistemul însă apără infractorii, dacă sunt neomarxiști.

No Comments

Post A Comment