PREZERVAREA SISTEMULUI | Gelu Visan
393
post-template-default,single,single-post,postid-393,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

PREZERVAREA SISTEMULUI

Ar trebui sau nu să fie suspendat Iohannus?

In acest moment, așa zișii sfătuitori de pe piața politică se așează de o parte sau alta a răspunsului la această întrebare, mulți încercând să facă un joc dublu.

Adepții necondiționați ai suspendării au toate motivele să susțină o astfel de soluție;

-Unii susțin că ar trebui suspendat, dar nu se poate face pentru că Iohannis doar asta așteaptă și la referendum nu va fi demis;

Aceasta este o teorie lansată de Helvigh și PNL. De ce? Pentru ca Iohannis să câștige timp și să slăbească Coaliția, să îi convingă pe cei de la ALDE, prin șantajarea lui Tăriceanu cu sentința în a doua imstanță; de fapt, aceasta este una dintre cheile acestei veri:

Slăbirea PSD prin racolarea de către echipa Maior-Rus-Ponta a Parlamentarilor PSD.

Despărțirea ALDE de PSD prin cumințitea lui Tăriceanu, care a devenit deodată tăcut; dealtfel, achitarea în primă insranță a lui Tăriceanu și condamnarea lui Dragnea constituie un semnal dat lui Călin-Popescu: ” dacă nu-l trădezi pe Dragnea, te condamnăm!”

Ruperea UDMR de PSD a început: așa cum bine a intuit Dragnea, dar doar a intuit, Responsabilul cu UDMR a fost și este, printre alții, Pahonțu. De data asta și-a făcut datoria și a fost cât pe ce să doboare modificările la Codul Penal; a ” lucrat” ca de fiecare dată la minorități, inclusiv la parlamentarii PSD. V-am mai spus,

Șantajarea și presarea parlamentarilor este sarcina directă dată de Iohannis lui Pahonțu.

Varujan Pambuccian, atacat pe față de Pahonțu a fost un erou, (oare pentru a câta oară?) că nu a cedat la amenințările lui Pahonțu. Lovitura pe care a luat-o în plină figură Pahonțu, nereușind la trei voturi să doboare Modificările la Cod l-a descumpănit, și pe el și pe Helvigh.

Văd că Pahonțu nu se potolește: Șantajarea și amenințarea unui Parlamentar este faptă gravă penală, așa că îi cer domnului Pambuccian să spună cine a amenințat grupul minorităților; nu de alta, dar deputatul PNL prin care lucrează Pahonțu este prea prost și a vorbit în stânga și dreapta ce tare este el și cum are deputații la mână!

Să Continuăm: Iohannis-Helvigh-Pahonțu și-au luat o lecție cumplită miercuri. Pentru PSD a fost infernal să se apere; această tactică va continua în toamnă, iar la presiunile lui Helvigh și Pahonțu pe parlamentari, v-am spus că aceștia pot ceda.

Preluarea guvernării la toamnă a devenit obiectivul de moarte și de viață al nazistului, a lui Helvigh, Pahonțu, Koveși și întregii Securități. Aici vorbim de un război, nu glumă. Care este totuși miza unui asemenea război, pentru că se folosesc toate armele?

Este o singură miză:

PREZERVAREA SISTEMULUI.

Dacă PSD-ul nu este scos de la guvernare în 2018, Sistemul se prăbușește, iar în acel moment, odată cu el se prăbușește și planul de ocupare a României, CAUZA și fundamentul existenței Sistemului.

PLANUL este următorul: un guvern de coaliție larg, fără PSD, de la toamnă;

Anularea legilor naționale și ocuparea economică a României.

Doborârea modificărilor la Codul Penal.

Pentru aceasta, Sistemul nu se va da în lături de la nimic, inclusiv în a organiza Violențe cu victime în stradă; MIZA ESTE URIAȘĂ, se joacă România pe sute de miliarde de euro, bani care trebuie să intre în buzunarele occidentului, nu ale românilor.

Ce poate face PSD-ul?

PSD-ul este în acest moment încă la guvernare, despre opțiunile pe care le are, în următoarea postare

1Comment
  • drm
    Posted at 13:43h, 07 July Reply

    Daca nu vorbesc si tac vor deveni victime usoare! Sa tipe un gura mare, pt ca alta sansa nu exista! Sa explice lumii despre ce este vorba si ce-i asteapta. Daca ceausescu ar fi facut asta din 80 in 90 nu se intimpla nimic.

Post A Comment