RĂZBOIUL CIVIL și CORIDORUL | Gelu Visan
496
post-template-default,single,single-post,postid-496,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

RĂZBOIUL CIVIL și CORIDORUL

Vineri seara, imediat după ce Ștefania, tânăra jandarm a fost călcată în picioare, pe un post de televiziune a fost prezentată Știrea că jandarmii au omorât un manifestant care zace în mijlocul pieței. Una dintre cele două moderatoare, jurnalist vechi, a insistat ca Știrea să nu fie prezentată ca reală, cealaltă nu și nu.

Acest episod a mai confirmat, dacă mai era nevoie, că suntem în interiorul celei mai mari oprrațiuni de intoxicare, de la Revoluție încoace. Le trebuia un mort. Știrea era pregătită demult, și trebuia întăită atmosfera, pentru a fi un mort.

Vineri seara ăsta era planul, să moară cel puțin un manifestant. Era gata-gata să omoare o tânără jandarm.

Ce s-a întâmplat vineri, de fapt? Planul Maidanului, de care v-am vorbit. Au fost aduși, așa cum v-am spus, mercenari de afară, dar și năimiți dinăuntru, pentru a se doborâ guvernul. Prostul de Iohsnnis, atunci când a ieșit, tot spera că va muri un manifestant. De aceea a atacat și atacă jandarmii, pentru că au evitat această crimă.

Ce se vrea?

Să plece Dăncilă și să vină Orban, Blaga, Videanu, Berceanu?

HaidaDe! Doar ăia din piață nu gândesc pentru că sunt zombi, în afară de Muie, nu știu ce vor.

Cred că este timpul să devoalăm adevăratul plan al lui Iohannis, pus la cale demult, de când a fost numit președinte.

Ce se urmărește?

Maidan, Violențe, Manifestații fără nici o finalitate. Să pice guvernul; Și după aceea?

Să îl punem pe Orban premier, să mai ia Iohannis un mandat? Toată tevatura asta doar pentru a mai lua Nazistul un mandat? Nu se leagă… Și atunci?

Ceea ce de fapt se urmărește este Anarhia, aruncarea României în haos, Război Civil,

Finalitatea, Scopul Final este altul, conform unui plan extrem de bine stabilit, în urmă cu mai mulți ani, planul CORIDORUL.

Ce înseamnă de fapt CORIDORUL?

DECLARAREA AUTONOMIEI ARDEALULUI ȘI FORMAREA UNEI ȚĂRI SEPARATE, TRANSILVANIA, DUPĂ MODELUL KOSOVO.

Alături de Județele din Ardeal din noua țară ar trebuie să facă parte și Suceva și Botoșaniul.

ROMÂNIA rămânând doar pe teritoriul Țării Românești și Moldovei, mai puțin cele două județe.

Atunci când am aflat despre acest plan, în 2014, mi s-a spus clar că va trebui pus în aplicare în 2018.

Autonomia Transilvaniei trebuie să se facă după modelul Kosovo, pe care Iohannis vrea să o recunoască în toamna aceasta. Va urma “Declarația de la Cluj”, prin care se cere autonomia, pe motiv că România este CORUPTĂ și NEGUVERNABILĂ, exact ceea ce a încercat Germania în Catalunia. Nu am greșit, nu Spania, ci Germania.

Planul CORIDORUL este conceput de doi lideri mondiali, unul dintre ei fiind Germania, prin vocea lui Merkel.

Personal știu despre acest plan de consultantul celui de-al doilea lider. De ce a ajuns acum cinci ani informația la mine? Nu știu. Cert este că după o noapte de discuții, l- am sunat pe unul dintre lideriii politici importanți, l-am întrebat dacă știe despre plan și i-am cerut să-mi spună doar prin DA sau NU, dacă anul este 2018. Răspunsul a fost DA.

Știu că am vorbit despre acest plan și cu domnul Vadim Tudor, care mi-a confirmat cu amănunte existența și punerea lui în practică în Anul Centenarului.

Nazistul a fost numit pentru a duce la îndeplinire Planul Coridorul

Modelul prin care se intenționează Ruperea Transilvaniei este modelul Iugoslaviei:

RĂZBOIUL CIVIL și SECESIUNEA.

Tot ce vedem acum este încercarea lui Iohannis de a pune în practică acest plan. Nu-i vorba de bătălia pe resurse, de nimic altceva decât de Ruperea Transilvaniei.

Vineri trebuia să cadă guvernul, însă, datorită profesionalismului Jandarmilor, planul a fost întârziat, nu a eșuat.

Eșecul lui Iohannis în a crea Violențe și Anarhie l-a înnebunit. A atacat Jandarmii, PSD, vrea să-i ancheteze pe toți.

Așa cum am spus, Iohannis a scăpat de sub control. Ura pe care a împrăștiat-o în societate ne poate duce la Război Civil și la ruperea României.

In ultimele zile cred că am primit sute de înjurături și amenințări, zeci de amenințări cu moartea, lăsând la o parte înjurăturile cu MUIA. Toți au devenit muiști.

Efectul demenței de tip Hitlerist a lui Iohannis s-a văzut aseară, când, în finala câștigată de Halep niște imbecili au strigat “Muie PSD”, și a fost nevoie de intervenția Simonei Halep pentru a nu prolifera obscenități. De ce s-a ajuns aici?

Pentru că de la înălțimea funcției prezidențiale, Nazistul dezaxat Iohannis a spus că este o expresie de atitudine politică; el a fost urmat de Orbán, Barna, Cioloș, Tomac și de mulți alți lingăi ai curului prezidențial, inclusiv de așa zișii intelectuali obsedați, jurnaliști, analiști și Tâmpii care strigau în piață. Toți aceștia, de fapt, i-au strigat Simonei Halep, într-o finală “MUIE!”

“Pentru toţi cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi pe un teren de tenis, vă rog să respectaţi această încăpere, pentru că e prea frumoasă pentru astfel de lucruri”, a comentat Halep la finalul meciului.

Urmează, așa cum previn de trei ani MAIDANUL, după care ne va incita să ne omorâm între noi. Asta vrea Nazistul Dement,sprijinit de Helvigh, Pahonțu și de o întreagă armată de nebuni:

RĂZBOI CIVIL. și

RUPEREA ROMÂNIEI.

Așa cum am scris, Iohannis trebuie suspendat sau demis și Judecat pentru INALTĂ TRĂDARE.

Tot pentru ÎNALTĂ TRĂDARE va trebui Judecat și Eduard Helvigh, artizanul violențelor din ziua de vineri.

Dacă Nazistul nu va fi suspendat cât mai repede, vom avea Anarhie, Război Civil, iar România va deveni o amintire.

1Comment

Post A Comment