Referendumul Creștin | Gelu Visan
547
post-template-default,single,single-post,postid-547,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Referendumul Creștin

Omul nou în politică, în concepția Coaliției Neomarxiștilor adepți ai Societății Deschise promovată de Soroș, Cioloș, Helvigh, Polițeanu, Bârna, Burduja, Angi, Sandi, Dide, Bot și compania este omul rupt de tradiții, de religie, de valori perene, care nu recunoaște actuala organizare socială și politică, și care se închină LGBT.

Omul nou este o Invenție a Suprastatalelor care-l transformă în robot consumator al informației și produselor Multinaționalelor.

Una dintre armele Neomarxismului este spulberarea credinței creștine, iar România a devenit țintă prin ortodoxia care apără credința străbună. Pentru neomarxiști, Creștinul Ortodox este retrograd, perimat, pupă moaște și se închină la lemn sau sticlă.

Referendumul pentru familia tradițională nu afectează libertatea indivizilor, ci, pur și simplu, apără ORTODOXIA ROMÂNĂ care se vrea îngenunchiată de neomarxiști.

De-a lungul timpului Românii au fost apărătorii creștinătății în istorie.

A venit din nou vremea să fim pavăză la atacul împotriva creștinătății. Poate aceasta este misiunea istorică a poporului român, poate aceasta este misiunea sacră ce ne-a fost încredințată.

Referendumul pentru familie este mai mult decât o opțiune este-o datorie față de înaintașii și față de urmașii noștri.

Dacă ceva ne poate salva din mizeria în care vor să ne arunce neomarxiștii, aceasta este credința noastă ca popor creștin și apartenența la națiunea română, pe care neomarxiștii o vor dispărută.

Dumnezeu să ocrotească România!

Dumnezeu să-i ocrotească pe români!

1Comment
  • Ciobanu
    Posted at 06:25h, 12 September Reply

    Amin! Amin! Amin!

Post A Comment