Referendumul pentru România | Gelu Visan
549
post-template-default,single,single-post,postid-549,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Referendumul pentru România

Atunci cand am inceput să scriu pe facebook, am știut că postări de analiză, de substanță, nu își au locul pe această rețea; cu atât mai puțin în emisiunile tv, unde regula o face raitingul, și greu strecori câte o idee. Cu toate astea, am încercat, succint, să deschid uși închise și să provoc dezbateri de idei, ceea ce este aproape imposibil.

O să o fac și acum:

Gândiți-vă că ar fi înviat Lenin, Stalin și Hitler la un loc și s-ar fi reîncarnat într-un personaj. Ce au avut în comun toți trei?

Au luat o teorie utopică, primii doi marxismul, celălalt părți utopice din scrierile unor mari filosofi și le-au transpus in practică. Se știe ce a urmat: cel mai mare dezastru din istoria umanității.

Cu toată această lecție, un alt personaj, ce-i intruchipează pe cei trei, face același lucru, cu alte mijloace.

Imbogățit din speculații financiare și hoții la drumul mare, după ce a acumulat o avere de zeci de miliarde de dolari, s-a hotărât să transforme lumea fix după mintea și concepția unui filosof, Karl Popper, în așa zise ” Societăți Deschise”

A creat o Mega Fundație, cu Filiale în toată lumea, a băgat bani în zeci de mii de tineri pe care i-a îndoctrinat cu filosofia noului tip de societate, după care i-a trimis în instituțiile statelor să preia controlul. Doar în România a școlit mii de tineri, Helvigh, Cioloș, Macovei, Guseth, Renate Weber și mulți, mulți alții care acum se pregătesc să preia controlul în societatea românească;

rețeta nu este nouă, a mai practicat-o și Friedman, cu vestita Școală de la Chicago, care are și ea reprezentanți în România, fostul ministrul Voiculescu, doamna Petrescu, fosta ministru devfinanțe și mare susținător al lui Ponta, etc.

Ce vor?

Sa preia controlul societății și să implementeze ” Societatea Deschisă” a lui Soros-Popper.

Primăvara Arabă, Iran, Rusia, Maidanul din Ucraina, Războiul din Iugoslavia, Revoluția din Siria, inclusiv controlul Administrației Obama, etc, plus aducerea imigranților musulmani ( împreunarea religiilor) sunt produsul implementării Societătii Deschise în Europa și în lume.

Societatea Deschisă, o afirm ferm, este o utopie neomarxistă, la fel ca și marxismul pe care îl critică.

In esența esențelor, Soroș-Popper spun că noi trăim în societăți “închise”, retrograde, în care valorile tradiționale, religia, națiunea și organizarea politică și socială sunt perimate, ele trebuind să fie înlocuite de niște non valori sau libertăți vecine cu nebunia.

Promovarea LGBT, de exemplu, face parte din planul distrugerii religiei dominante, alături de promovarea unor alte religii, cum ar fi cea musulmană, dar nu numai, cu scopul de a diminua până la excludere a rolului creștinismului, fie el ortodox, catolic, sau protestant, considerat o frână în afirmarea ” OMULUI NOU” pe care tocmai l-ați văzut ieri lansat la apă.

Singurele rezultate concrete ale implementării Societății Deschise au fost masacrele din Iugoslavia, unde dealtfel a și început, apariția ISIS, zeci de mii de morți, inclusiv în Maidanul Ucrainiean, etc, alături de preluarea economiilor naționale de către Suprastatale.

In România, Lupta Anticorupție a fost imaginată pentru a elimina o clasă politică căreia ar trebui să-i ia locul “omul nou” neomarxist și capitaliștii români, cărora le-au luat locul Suprastatalele.

Ungaria, de exemplu, care a vrut să-l interzică pe Soroș și Fundațiile lui, tocmai ce a fost astăzi sancționată de Parlamentul European-ca exemplu-pentru că Sancțiunea nu poate trece, datorită regulii consensului din Consiliul European.

Nu cred că mai este un secret pentru nimeni, dacă nu vă spun eu clar, că programul de guvernare al PSD este lucrat de experți independenți români și nu numai, programul fiind un pericol pentru Soroș și Nebunia lor utopică.

Mai mult, organizarea Referendumului este a doua mare bătălie, după experimentul distrugerii politicienilor și capitalului românesc și după urletele și bătăile din stradă, care se dau cu Soroș și cu Societatea Deschisă, miza fiind

Salvarea Creștinismului în România sau începutul distrugerii lui. Ca să vă faceți o idee, în Franța, dar nu numai, sute de localități au renunțat la religia creștină în favoarea celei musulmane sau a ateismului ” omului nou”.

Faptul că Dragnea l-a asumat și o mare parte a Parlamentului a votat pentru referendum, arată că societatea românească nu este încă pierdută.

Așa zisa campanie de semnături a găștii neomarxiste Cioloș, Barna, Polițeanu, Burduja, și ONG-urile Soroșiste ascunde de fapt propaganda și violențele pe care le vor face pentru ca referendumul să fie blocat și să nu treacă.

România este la un moment de mare răscruce, iar războiul este departe de a se fi încheiat, este doar începutul:

Vom salva Creștinismul sau va câștiga George Soroș și acoliții lui?

Vom vedea.

PS: am încercat o sinteză a sintezei, îmi cer anticipat scuze cercetătorilor fenomenului Societății Deschise pentru analiza mai mult decât sintetică, dar o să o reiau la un moment dat, mai amplu, pe blog.

Iar pe dumneavoastră, pe toți cei care ați citit acest material, nu pot decât să vă rog să spuneți mai departe ce se întâmplă în România și să mergem la vot să ne salvăm țara.

Dumnezeu Să Ocrotească România!

Dumnezeu Să-i ocrotească pe Români!

No Comments

Post A Comment