RENAȘTEREA NAȚIONALĂ | Gelu Visan
589
post-template-default,single,single-post,postid-589,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

RENAȘTEREA NAȚIONALĂ

Renașterea Națională, sau

Viața după Apocalipsă

Se apropie bătălia finală din una dintre cele mai grele perioade din istoria României.

Statul Paralel, Suprastatalele în frunte cu susținătorii lor vor face ultima încercare de a recâștigă controlul asupra Societății Românești, control pe care au început să-l piardă în urmă cu aproape patru ani, odată cu plecarea lui Traian Băsescu și începutul devoalării Sistemul Odios care conducea și încă mai conduce o parte din România.

Bineînțeles că războiul nu se va fi încheiat.

Termenul până la care își propuseseră să subjuge România este de 1 Decembrie. Tot până atunci, Transilvania, cum zic ei, Ardealul, cum zicem noi, trebuia să-și declare autonomia.

Despre această perioadă se vor scrie cărți de politică, istorie și drept. Este o înfrângere fără precedent a Sistemului Globalist.

Nu se vor opri, vor încerca ceea ce au făcut și în Franța cu Macron, pișpiriciul copie nereușită a acestuia numindu-se, în România, un oarecare Julien Cioloș. Insă după plecarea lui Merkel și pierderea Bătăliei pe România, Neomarxismul se va zgudui la nivelul întregii Europe.

Specificul în România este că partidele de așa zisă dreaptă, o Rușine a gândirii liberale, fie că se numesc PNL, PMP, USR au fost și încă mai speră că sunt pionii otrăviți ai Globalizării și Neomarxismului și a ocupării României, de fapt ele transformându-se în partide Neomarxiste, iar un partid de stânga, PSD-ul, a preluat rolul gândirii liberale, în care drepturile individului, ale cetățeanului, primează.

Se vor scrie multe cărți în știința politică și despre asta, pentru că raporturile stânga-dreapta au suferit pur și simplu o mutație majoră, scena politică fiind marcată de bătălia dintre Neomarxiști sau Societatea Deschisă și iubitorii de Democrație sau Libertate, ca și concept fundamental al Existenței umane.

O să analizăm împreunâ, după ce se va fi încheiat și după ce va începe perioada Reconstrucției, toată această perioadă neagră din istoria României, și în același timp vom identifica și vom arăta pașii de urmat pentru Reconstrucție.

Pentru că după ce se va consuma și Ultima zbatere a Hidrei, săptămâna viitoare, trebuie, într-adevăr, să ne gândim serios la Reconstrucție, plecând de la Recâștigarea încrederii între noi, a eliminării Urii din Societate, pe care o numesc, așa cum este titlul Blogului, Renașterea Națională.

Este cadoul unui popor simplu, mult încercat în istorie, care-l face de 1 Decembrie 2018, înaintașilor care acum 100 de ani au transformat un vis în realitate:

Renașterea Națională!

2 Comments
  • FLOREA IOAN
    Posted at 10:25h, 06 November Reply

    Ai dreptate

  • Abraham Magdalena
    Posted at 10:42h, 06 November Reply

    Doamne ajută , dar mari așteptări in acest război româno-român nu am ! Suntem cotropiți de ură ! Așa ceva nu a mai existat in Ro !

Post A Comment