Revoluția Muii face adepți | Gelu Visan
525
post-template-default,single,single-post,postid-525,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Revoluția Muii face adepți

Revoluția Muii face adepți.

Le place de la Helvigh.

Continuă Cântecul de zi cu zi al lui Helvigh prin analiști și televiziuni care mai au puțin și rămân în poziția limbis blocatus în curus Helvigus.

La 10 August Jandarmii au fost de vină(?!?)

Pentru ce?

Pentru că au apărat Guvernul și nu s-au dat la o parte, pentru ca derbedeii care le dădeau cu borduri în cap și molotoave la ureche să ocupe Guvernul și pentru ca Nazistul să-și pună Guvernul lui.

După Ecaterina Andronescu care, ca și Tăriceanu, moare de frica Redeschiderii Dosarului Microsoft, a venit rândul lui Florin Pandele, via Firea, să-i facă jocul lui Helvigh.

Trebuie spus ceva, asta pentru cei care se duc după fentă: Atacul pe comunicare publicâ împotriva jandarmilor a început în noaptea protestelor când o televiziune a spus cu subiect și predicat că jandarmii au omorât un protestatar în Piață care zace mort în mijlocul Pieței Victoriei, ba dinainte cu vreo două săptămâni, când Rareș Bogdan și diverși nebuni Haștagieni atacau jandarmii pentru ce vor face în 10 August.

Întrebarea este ce se vrea?

Răspunsul este simplu:

Directorul actual al SRI VREA SĂ ASCUNDĂ CEVA:

Ce?

Faptul că NEOMARXISTUL HELVIGH este ADEVĂRATUL ORGANIZATOR al Revoluției Muii, iar ziua de 04 Septembrie se apropie, după care se întâlnește comisia SRI care vrea să caute cât s-a implicat Helvigh în Revoluția Muii, Revoluție la care vedem că s-a raliat și Florin Pandele, care nu are un dosar pe la Helvigh, are un metru cub.

De dosare.

2 Comments
  • popescu
    Posted at 11:15h, 30 August Reply

    Chestia cu protocoalele date la liber, de catre Hell vigh sau wig, pt ca nu conteaza, face parte din planul lor standard. Cind vine unul de-al lor, educat inca din tinerete, este urcat pe spinarea celui anterior, care este prezentat drept un nemernic, ca sa-l scoata in fata ca om bun si toti sa-l accepte. Multi ii fac astazi reclama de erou! Asta arata cine sint cei care fac alte jocuri. Este simplu!

  • popescu
    Posted at 11:16h, 30 August Reply

    De ce tuturor le este frica sa spuna ca instigatorii sint toti minoritari si din Transilvania?! O fi greu de vazut?

Post A Comment