REVOLUȚIA MUII | Gelu Visan
483
post-template-default,single,single-post,postid-483,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

REVOLUȚIA MUII

sau cum NAZISTULși NEOMARXISTUL ȘI-AU LUAT-O PÂNĂ-N PRĂSELE,

Sunt convins că Nazistul și Nemarxistul, ca și Liiceanu și Tismăneanu, ca dealtfel și Rareș Bogdan&comp. de sunet și lumini, care săptămâna trecută nu mai conteneau făcând apologia Revoluției MUII, cunosc deasemenea expresiile:

“Și-au luat-o până-n prăsele, până la cotor, sau până la fund”

Ce? Muia!

Adică “Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea”, sau ” nu este pentru cine se pregătește, cine pentru cine se Nimerește”, în cazul nostru fix pentru echipa Nazistului și Neomarxistului.

In fapt, speriat de mitingul PSD-ului din urmă cu două luni, Nazistul și Neomarxistul s-au gândit să contracareze prin anunțarea din partea Diasporei a unui miting mamut de peste 1 000 000 (un milion) de participanți.

Mitingul, așa cum deja s-a văzut, nu este organizat de Diaspora, ci de Nazist și de Neomarxist. Și-au luat televiziunea proprie la subțioară, cu Rareș Bogdan pe post de clovn și au început chemarea la luptă.

De la bun început, Diaspora a aflat și ea de la televizor că va organiza un miting; s-au găsit vreo doi, care după aceea au spus că nu ei sunt organizatorii, care s-au băgat la’ naintare, după care s-au retras.

Disperați, Nazistul și Neomarxistul au inventat un slogan, “Muie PSD”, promovat cu obstinație și explicat intelectual de toți limbiștii de serviciu, doar-doar vor face măcar un Miting al Muii. Nici Diaspora, dar nici Societatea nu “au mușcat-o”, ci s-au revoltat de obscenitate ridicată la rang de Revoluție Culturală care li s-a băgat forțat pe gât, și a reacționat ca atare.

In disperare, Nazistul și Neomarxistul, la înțelegere cu gașca lui Soroș din străinătate, au înroșit telefoanele celor din Diaspora, direct pe mesaje plătite cu care bieții oameni s-au trezit pe telefon, de chemări la marele miting al Muii, și au tocmit câteva echipe de mercenari care să creeze diversiuni în miting, după care să provoace jandarmii, diversiuni care sunt deja binecunoscute. Supărați nevoie mare, au decis să reînvie Maidanul Ucrainiean, cu corturi amplasate în piață.

De ieri, televiziunea Neomarxistului Helvigh, pentru că el este adevăratul coordonator al Realității TV, a turbat și cheamă disperată oamenii la Revoluție, dându-și seama că s-au făcut de râs:

Diaspora și-a dat seama că s-a-ncercat manipularea ei de către Nazist, iar societatea românească a devenit mult prea matură pentru a se lăsa folosită de politica urii și de strategiile Securiste ale Nazistului și Neomarxistului.

Mai mult, în seara aceasta, Nazistul trebuia să dea un mesaj de susținere a Revoluției, sperând în doborârea guvernului. Mintea lui Bolnavă se și vedea închipuită călare în j’aca roșie pe Sloganul “Muie PSD”, și s-a trezit de partea cealaltă a obiectului, luându-și, alături de Neomarxist și echipa de lingăi de cururi străine, fix o Mare, Mare și Adâncă Muie, adică “până-n stomac”

De “Revoluția Muii” s-a ales praful și pulberea, cei doi organizatori, Nazistul și Neomarxistul, neavând încotro decât să înghită, adânc, adânc, dar nu în sec, ci cu gura plină:

Poftă Mare și Să le Fie de Bine!

1Comment
 • popescu
  Posted at 07:33h, 11 August Reply

  E cit se poate de clar. Scenariul este unul vechi, deoarece ei nu vin cu nimic nou, de f mult timp! Nu exista pt nimeni nici un fel de alibi, ca n-a stiut, deoarece absolut totul este deja scris, de f mult timp! Asta spune suficient despre nivelul celorlalti. Acum s-a vazut de ceea ce este in stare taranimea si cum alogenii si-au gasit in ei, cu regularitate, aliatii de nadejde prin care au distrus si furat orice le-a trebuit. Au repetat anii 50 pt ca mecanismul era deja folosit, stiut si corespundea caracterului acestora care a iesit din nou in evidenta prin barbaria aratata. Sasul nesimtit si tradator a spus ca vom comemora 100 de ani. A spus adevarul si nu este prima oara!
  Cine sint cei implicati la vedere: orban, ciolos, barna, helwig si sasul.
  Toti minoritari din Transilvania! O mare conincidenta, nu-i asa? Daca mai adaugam si gura lor de propaganda din Cluj, Rares, avem scopul dezvaluit cit se poate de clar.
  N-am mai vazut o demonstratie a unui popor care sa sustina crimele, abuzurile, jafurile si distrugerea propiei tari si natii cu atita inversunare si ura. Sint unii care stiu f bine sa inflameze amestecul unic de fudulie si mindrie, tipic taranimii parvenite, dislocata din sate pe parcursul anilor de dupa 45, cu precadere in anii asa numitei industrializari, despre care romanii noi nu stiu mai nimic. Imi era clar ca-i cunosc f bine si le stiu slabiciunile, pe care au abilitatea necesara sa le si foloseasca cu un impact maxim. Este deasemenea sigur ca ceilalti nu stiu ce se intimpla si nu-si pot imagina consecitele, deoarece astia sint. Altii nu mai avem!
  Deci, este asa cum ti-am scris in trecut: romanii sint, astazi, o mica minoritate fara cuvint si influenta in societate.
  In Afganistat s-a folosit masnipularea cu diaspora, in 1996, unde un oarecare Klemm reforma justitia, prin 2010, deci se ocupa cu anticorutia si stim rezulatele. A fost si martorul, in mod sigur intimplator, al violentelor din Timorul de Est.
  Altfel, ca si la Colectiv, sasul e la Sibiu si este empört.
  Urmeaza scenariul “maidan” si desfintarea statului roman.

Post A Comment