România Creștină și Neomarxiștii | Gelu Visan
626
post-template-default,single,single-post,postid-626,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

România Creștină și Neomarxiștii

România se apropie de o răspândirea neagră: Noi nu va trebui peste trei săptămâni și-un pic să alegem între partide sau lideri politici, ci între viitorul României Creștine și Desființarea României ca țară, ca stat suveran și independent.

Asist de ceva vreme la zbaterile lui Traian Băsescu și PMP, prin care vor să ne convingă că România, nici mai mult nici mai puțin, trebuie să se desființeze ca stat în favoarea unei Utopii pe care o proclamă zilnic:

Statele Unite ale Europei.

Traian Băsescu ne spune zilnic despre această aiureală coborâtă din minți bolnave, iar unii se mai uită în gura lui. Am văzut postările lui Radu: Radu este elegant, sau mai bine zis desface o mică pojghiță de pe o față bine ascunsă cu zeci și zeci de foi care mai de care mai false. Dar nu despre asta vreau să vorbim acum- toate la timpul lor, ci despre Distrugerea României.

În România s-a construit o Alianță Malefică între PNL-PMP- USR, care au fix același scop: Construirea Societății Neomarxiste în România.

Neomarxismul este mult mai periculos decât marxismul cu ramurile lui: Leninismul și Stalinismul, Nazismul ș Fascismul la un loc.

USR-PLUS este un partid Neomarxist declarat: aici lucrurile sunt cât se poate de clare.

PNL a fost un partid întreg la cap, până nu a fost preluat de Iohannis, cel mai aprig promotor al Neomarxismului în România și s-a transformat el însuși într-un altfel de USR, cu acces la putere prin Iohannis. În interiorul PNL este o frământare cumplită între electoratul întreg la cap de dreapta, reprezentat inclusiv de lideri aproape conservatori, și Iohaniști/neomarxiști. Întâmplările de la Cluj stau dovadă acestei zbateri inutile, pentru că PNL este deja un partid Neomarxist.

Avem deci trei partide Neomarxiste, PNL-Iohannis, USR- Cioloș-Kovesi și PMP-Băsescu, și un electorat de dreapta, un electorat Anti-PSD și un electorat Neomarxist, care nu este mai mult de 8-10% din populație.

În legătură cu electoratul lor, cele trei formațiuni ascund propriului electorat că s-au transformat în partide Neomarxiste. Ele mizează pe Sentimentul fals al Dreptății promovat prin așa zisa Luptă Anticorupție, de fapt o Luptă de Clasă Mascată, menită să distrugă Capitalul Românesc și Clasa Politică Românească, în favoarea Capitalului Străin și un iluzoriu ” Om Nou”, promovat cu obstinație de-a lungul timpului de Marx, Lenin, Stalin, Hitler, Mussolini, înrudiți cu Societatea Deschisă Neomarxistă.

Electoratul trebuie să afle că cele trei partide sunt Partide Neomarxiste. Teoretic, în acel moment ar rămâne fără sprijin electoral important, mai puțin USR-ul, în care se regăsește în electoratul agresiv Neomarxist. Alegerea este îngreunată și de faptul că în România nu s-a format nici un partid naționalist puternic, inclusiv din cauza celorlalte partide, care, într-un fel sau altul încearcă să ascundă existența unui astfel de electorat nereprezentat, care în acest moment reprezintă cel puțin un sfert din totalul electoratului, fără să punem la socoteală că în interiorul electoratului tuturor partidelor, mai puțin USR-PLUS, sunt mulți naționaliști. Așa se explică păcăleala cu Unirea promovată de PMP, dar și scoaterea în față a unor lideri recunoscuți cu un puternic sentiment naționalist, cum ar fi primarii din Ardeal, în cazul PNL. In ceea ce privește USR, el păcălește electoratul cu Lupta Anticorupție, tocmai bună de luat mințile.

Așa cum am mai scris, Paradoxul Românesc este reprezentat de faptul că un partid de stânga, PSD, s-a transformat într-un partid conservator apărător real al Capitalului Românesc, al Tradiției și Creștinismului. Deloc întâmplător, PNȚCD s-a aliat cu PSD. Dintr-un partid acuzat de comunism, PSD s-a transformat într-un partid conservator, cu Accente puternice de protecție socială. Am mai scris că Programul Economic al PSD-ului este Programul Economic tip Krugman, Laureat al Premiului Nobel și adversar al Neomarxismului, dar care este un program ce combină măsuri de dreapta, de sprijin al capitalului autohton, cu măsuri de stânga, reprezentate de rolul important al statului în economie și societate. PSD a devenit, poate fără să vrea, sau poate cu intenție, un partid socio-liberal clasic.

Cert este că PSD nu numai că a devenit un partid frecventabil, dar reprezintă o adevărată alternativă pentru electoratul înșelat și mințit de celelalte partide.

Acesta este motivul pentru care PSD va lua la aceste alegeri peste 40%, pentru că electoratul se lasă amăgit, dar nu mințit, așa cum îl mint neomarxiștii. Românii s-au prins că Partidele de Dreapta nu mai există, ci că sunt Partide Neomarxiste. Iar asta vor arăta peste trei sâptămâni.

PS. Îmi pare rău că nu v-am putut spune o vorbă de Sfânta Sărbătoare a Invierii, dar m-a blocat Facebookul a doua oară în două sâptămâni, pentru o postare de acum o lună, mai veche decât cea pentru care m-au blocat prima dată. Am fost blocat în noaptea de Înviere, fix la ora 0:00.

Au și neomarxiștii “umorul” lor, nu?

DoamneAjută!

No Comments

Post A Comment