România Normală | Gelu Visan
400
post-template-default,single,single-post,postid-400,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

România Normală

De cinci ani mă bat cu această Hidră care A FOST Binomul SRI-DNA, sau Coldea/Kovesi. Au fost cinci ani grei, cu multe sacrificii, amenințări, pierderi, dar și satisfacția enormă că România are o șansă să se facă bine. Azi noapte târziu, la 00:02, am primit mesajul privind revocarea; nu am vrut să-l public tocmai pentru a nu o preveni pe Kovesi, pentru că da, ea nu a fost informată oficial că va fi revocată; a aflat din comunicatul președintelui.

Laura Codruța Kovesi a condus România, alături de Florian Coldea. Cine i-a pus mandatul în mână, cum de s-a ajuns aici, cum de România a ajuns bătaia de joc a unei paranoice, e greu de spus.

Astăzi s-a închis un capitol negru din istoria României; Sunt de lăudat și apreciat cei câțiva, o mână de oameni, două televiziuni, RTV și A3, care nu au lăsat steagul jos; Puțină lume știe că RTV a fost amendată cu 1,2 miliarde de lei( vechi), doar pentru că mi-au permis să arăt adevărata față a acestei paranoice dezaxate, care, într-adevăr, este un caz patologic. Astăzi ați văzut-o în toată splendoarea nebuniei ei: incoerentă, rea, penibilă, dar mai ales pierdută.

Laura Codruța Kovesi nu realizează ce i s-a întâmplat. Brațul înarmat al Sistemului a fost frânt. Este cel mai mare câștig al democrației ultimilor ani. Puțină lume își imaginează cât rău a putut face României această viperă. In timp, o să aflăm adevăruri cutremurătoare. Este de-abia începutul unui proces lent, de însănătoșire a României.

Lăsând la o parte penibilul celor care până mai ieri strigau că Iohannis nu trebuie să o revoce, că Kovesi trebuie să-și termine mandatul și astăzi să spună că a procedat corect( cât de mult poți coborî în ridicol?), nimeni nu-și asumă responsabilotatea creării și încurajării acestui monstru? LCK a fost vârful unui sistem mafiot, care a terorizat România ultimului deceniu; se va mai zbate, va mai da din picioare, dar este pe moarte. Va mai dura ceva, dar ceea ce vom afla va cutremura România.

Am văzut astăzi ceea ce mă așteptam: Haștagienii rupându-și hainele de pe ei, sau încercând să schimbe tabăra; așa cum mă cunoașteți, sunt un om corect, chiar dacă sunt și voi rămâne un critic al politicii lui Iohannis:

1) Revocarea nu se putea face fără cererea de revocare a lui Tudorel Toader și decizia CCR, nici fără presiunea lui Helvigh, generată de publicarea Protocoalelor. Trebuie apreciat, obiectiv și fără patimă, curajul lui Iohannis, privind revocarea.

Ar mai fi ceva: România are o șansă: să oprească ura, nebunia, răutatea și războiul nostru unii împotriva altora; da, fiecare va încerca să speculeze politic acest moment. Da, pentru că va începe să se discute politic. Totodată, trebuie, de data aceasta, SĂ AFLĂM ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT!

Trebuie spus însă răspicat ceva: LAURA CODRUȚA KOVEȘI NU AR FI PUTUT EXISTA FĂRĂ SPRIJINUL POLITICIENILOR, DAR ȘI AL MULTOR CETĂȚENI. Până la urmă, LCK A FOST PRODUSUL SOCIETĂȚII ROMÂNEȘTI BOLNAVE. Până nu vom recunoaște asta, nu ne vom face bine.

Cred că am spus pentru prima dată acum aproape patru ani, mai corect în Ianuarie 2015, atunci când încercam să arăt cine este cu adevărat Kovesi, că va candida la prezidențialele din 2019; multe râsete și persiflări am luat pe tema asta. Nu numai că ea vrea să candideze, dar o împinge un întreg sistem.

Acum spun că nu va mai apuca să candideze, pentru că va fi judecată pentru ceea ce a făcut, sunt lucruri abominabile, făcute de ea, dar și de alții.

Săptămâna aceasta va fi Arestat Portocală și va vorbi. Va spune totul despre cum funcționează Sistemul. Arestarea procurorului Negulescu va fi factorul declanșator al unor dezvăluiri fără precedent despre Statul Paralel care începe să-și dea obștescul sfârșit.

Va începe o perioadă complicată pentru România, dar necesară. O să vedem cu toții că:

DNA este o structură artificială, făcută pentru a îngenunchia România și trebuie desființată.

Lupta Anticorupție trebuie să fie înlocuită cu Anticorupția.

Pentru a avea un nou început, România are nevoie de Amnistie Generală, nu de Grațiere.

No Comments

Post A Comment