SECTA sau | Gelu Visan
425
post-template-default,single,single-post,postid-425,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

SECTA sau

Neomarxismul

Eduard Hellvig se revendică de la valorile societății deschise (open society), evocate de Karl Popper și Hannah Arendt.

“Mediul universitar a jucat un rol esențial în acest sens, prin efortul civic de afirmare a valorilor societății deschise – așa cum sunt ele descrise de Karl Popper și Hannah Arendt”

spune Helvigh într-un discurs de acum doi ani, când doar ce fusese numit Director al SRI.

Pentru cine nu știe, Societatea Deschisă este fundamentul Filosofic al demenței unui boșorog care și-a pus în cap să conducă lumea, a furat de s-a rupt sute de miliarde de dolari prin atacuri la Bursă, inginerii financiare, afaceri cu aur, etc., din care multe zeci de miliarde le-a investit și le investește în continuare pentru promovarea acestei Filosofii, pe numele lui George Soroș.

Filosofia Noii Societați pe care el o promovează cu obstinație este în principiu cunoscută, ea însemnând desființarea religiei, a modului tradițional de funcționare al societății și apariția unui om de tip nou, omul demiurg, inginerul social sau cum vreți să-i spuneți.

Acest tip de Societate mai este cunoscută ca SOCIETATEA NEOMARXISTĂ.

Succesul lui Soroș nu rezidă din natura filosofică a ideilor lui, ci dintr-un motiv mult mai simplu și mult mai pragmatic: Această filosofie a fost îmbrățișată de Suprastatale sau Supranaționale, cum sunt cunoscute, și dezvoltată în toate țările pentru ca ele să preia economiile naționale.

Deci Neomarxismul sau Societatea Deschisă și Suprastatalele se identifică. Așa zisul “OM NOU” pe care-l promovează este de fapt ROBOTUL MODERN, cu diferite ramuri și subspecii în fiecare țară, în România subspecia principală fiind HAȘTAGIANUL.

SOCIETATEA DESCHISĂ funcționează ca o SECTĂ: cu adepți, îndoctrinați de mici, în care se investește material enorm, ca apoi să fie plantați în funcții cheie, de unde pot influența Societatea Respectivă pentru a promova ideile SECTEI.

Această SECTĂ se întinde în toate Statele Lumii, inclusiv în SUA și EUROPA: Se implică în Politica Mondială, în manifestări de stradă, în răsturnarea guvernelor și numirea altora, în procesul de alegeri, până ce Suprastatalele sau Supranaționalele pun mâna pe țările respective.

De la “Primăvara Arabă” care a dus la apariția ISIS și până la Maidanul Ucrainiean, alegerile din Ungaria sau România, manifestațiile # Rezist din lume și din România, Declanșarea Imigrației sau valului de refugiați, promovarea LGBT, a OMULUI NOU, ROBOTUL de tip HAȘTAGIAN și multe altele sunt rezultatul minților bolnave ale adepților acestei Secte.

In România, principalii Sectanți au creat DNA, instrumentul favorit de distrugere a capitalului Românesc în favoarea Suprastatalelor, iar adepții Sectei s-au implantat în conducerea întregii Societăți.

De la Monica Macovei la Julien Cioloș, de la Klauss Iohannis la Eduard Helvigh și mulți, alții, toți sunt adepții SECTEI SOCIETĂȚII DESCHISE.

In postările viitoare o să ne ocupăm un pic în a explica cum se desfășoară bătălia dintre națiuni și această Sectă pe teritoriul României, ce au făcut, ce fac și cum au evoluat adepții ei, începând cu unul dintre cei mai îmfocați adepți, directorul actual al SRI, domnul Eduard Helvigh, zis și Edy, în care Soroș a investit enorm și căruia i-a gestionat cariera până l-a numit șeful instituției de cea mai mare influență în România, Serviciul Român de Informații, loc de unde-și poate duce la îndeplinire planul de

TRANSFORMARE A SOCIETĂȚII ROMÂNEȘTI ÎNTR-O SOCIETATE DESCHISĂ.

No Comments

Post A Comment