Slujitoarea și Nazistul | Gelu Visan
624
post-template-default,single,single-post,postid-624,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Slujitoarea și Nazistul

Așa cum am scris ieri, contrazis cu sârg de unii dintre dumneavoastră, doamna Viorica Dăncilă s-a predat lui Iohannis. Nu de ieri-alaltăieri, ci mai demult.

Doamnei Dăncilă îi sticlesc ochii doar la gândul că Liviu Dragnea va fi condamnat de Nazist, și ea va ajunge mare șefă peste PSD. Pentru că cel care vrea să-l condamne pe Dragnea e Nazistul. Doamna Dăncilă simte și atacă: Nu vrea restructurare, o să aștepte miniștri așa zis PSD, pe care îi va da Iohannis în plic, musai cu stele.

În timp ce doamna Dăncilă a luat poziția în genunchi cu fața la Iohannis, dând ritmic din cap, Iohannis calcă în picioare PSD într-o declarație de presă. Coaliția nu mai are nici o putere: Dăncilă face ce zice Iohannis și îngenunchiază tot PSD-ul în fața lui Iohannis, fix înainte de alegeri. I se rupe lui Dăncilă de alegeri, ei, așa cum vă spuneam și nu mă credeați, i s-a umflat capul: iar aceasta este boala cea mai gravă a puterii.

Și acum să vorbim despre referendum: Domnul Iohannis calcă în picioare Constituția, propunând electoratului două întrebări neconstituționale. Ori, modificarea Constituției nu se poate face pe sub mână. Lăsând la o părere că întrebările sunt tâmpe. Asta e: unii o să se ducă la vot. Treaba lor, eu nu o să votez o astfel de mizerie sinistră.

Printre scrâșnete, Iohannis a atacat și astă seară PSD-ul. S-a suit cu picioarele pe el. Zic unii că, fiind Joia Mare, Nazistul nu ar trebui să facă lucrul acesta. Fals: Tocmai pentru că e Joia Mare a făcut/o, iar Veorica tocmai a anunțat că-l iubește pe Iuda.

Nazistul nu are nici un Dumnezeu, tocmai ne-a anunțat că el este Dumnezeu, face ce vrea, poate să ude și canapeaua.

O șterge Veorica.

No Comments

Post A Comment