SOCIETATEA BOLNAVĂ | Gelu Visan
535
post-template-default,single,single-post,postid-535,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

SOCIETATEA BOLNAVĂ

CARUSELUL URII

Nu am nici. cea mai mică îndoială că Gabriela Firea a fost trimisă de Securitate, Sistem, Statul Ascuns sau cum vreți să-i spuneți, ca și kamikaze să arunce în aer PSD și să blocheze Ordonanța privind AMNISTIA și GRAȚIEREA.

“Dragnea vrea să dea Amnistia pentru el”

Ordonanța este “fusăreală”, etc.

Firea s-a autodetonat în direct și la oră de maximă audiență. Nici dracu nu va mai avea încredere în ea, în nici o structură, fie ea politică sau de ce-o fi, pentru că, lăsând la o parte ura nedisimulată de pe fața schimonosită, Firea a vorbit despre lucruri din interior. Ori nimeni nu mai riscă să stea la masă, nici măcar dumneavoastră, cu una care se duce în Piața Publică și-și ridică poalele-n cap să-i vadă lumea migeacul, iar de-acolo țipă ca apucata.

De exemplu, la rromi aceasta este o jignire de viață și de moarte, la majoritari o faci la televizor, suită pe masă, cu moderatorul căruia îi curg balele, în direct.

Ce poate determina un om, fie ea și Gabriela Firea, să se comporte fără a mai avea nici un pic de spirit de autoconservare? Același lucru care-i face pe zeci de mii să strige într-un cor “Muie”, sau să-ți umple paginile de înjurături odioase, amenințări, sau pe Rareș Bogdan să urle de patru ani ca apucatu’, sau pe “scriitori” să scrie denunțuri pe bandă rulantă, sau pe Haștagieni să iasă în stradă și să urle la Lună, crezând că o fac pentru o cauză nobilă.

De exemplu, dumneavoastră, cei care citiți aceste rânduri, v-ați schimbat, ați devenit mai agresivi cu cei care au altă părere, unii nu mai suportați tensiunea infernală, alții simțiți disperarea că ceva nu-i în regulă, dar sunteți prinși într-un CARUSEL al URII. Mai mult, până și pe stradă, în București în special, dacă conduci mașina, stai de îmbătrânești până ieși de pe o stradă laterală, și, dacă te uiți rugător la cei care nu te lasă, vezi satisfacția pe fața lor că ei merg și tu stai; acum vreo cinci ani te rugau ei să treci, nici nu intrai bine în intersecție.

Când am început să scriu pe Facebook, acum câțiva ani, am scris mai multe postări cu titlul ” Caruselul Urii”, avertizând că aici vom ajunge, pentru că aceasta este Strategia de Manipulare a Statului Ascuns, dar și a celor care vor să pună mâna pe o țară, să o

ÎMBOLNĂVEASCĂ DE URĂ, UNII ÎMPOTRIVA ALTORA.

De la Primăvara Arabă, la zecile de Conflicte din țările în curs de ocupare, fie Chile sau Siria, URA este cea care este aruncată în societate.

De ce Amnistia și Grațierea îngenunchează instantaneu Statul Paralel, Securitatea?

Din două motive:

1) In primul rând că lucrează cu alte valori: toleranța și, în ultimă instanță, iubirea și

2) Pentru că va crea un moment 0, de Reconstrucție a unei țări care se va fi trezit din URĂ.

Ceea ce vedeți acum este un Stat Paralel care a înnebunit și aruncă în luptă orice, de la Organizarea unei Lovituri de Stat cu morți ( vor mai încerca), până la încercarea de a arunca un partid în aer, în cazul acesta PSD-ul, singurul care mai vrea (încă) să dea această Ordonanță.

Ce este de făcut?

Cine va învinge?

Statul Paralel sau Societatea?

Vom analiza împreună.

5 Comments

Post A Comment