Sufletul nu-l puteți fura! | Gelu Visan
569
post-template-default,single,single-post,postid-569,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Sufletul nu-l puteți fura!

Nu vi se pare că trăiți într-un carusel, că lucrurile au luat-o razna, nu mai au nici o noimă?

Am sperat…am sperat cu toții într-o minune a capitalismului, dar când ne-am trezit din bezna comunismului, capitalismul se schimbase. Rece, cinic, de multe ori ticălos, s-a năpustit să ne ia ce mai rămăsese de luat, dar și ce construiserăm cu greu în comunism. Din sclavii comunismului, am devenit sclavii capitalismului.

Negrul a devenit gri și după aceea iar negru…Ne-au amăgit…Ne-au dat mărgele strălucitoare și vor să ne ia sufletul, care ne-a ajutat să trecem prin iadul roșu.

Am luat crucea în mână și am sperat. Acum vor din nou să ne-o ia.

Lenin și Stalin îi spuneau ” OMUL NOU”

Ăștia îi spun la fel: ” Omul Nou”.

Depersonalizat, sclavul net-ului, al consumului de la Market, al televizorului cu multe scandaluri. Români contra români, îți dau în cap pentru dreptatea lor. Pentru că doar ei au dreptate; și acum, ca și atunci, toate se înfăptuiesc în numele libertății și a dreptății sociale.

Atunci ne-a salvat credința noastră. Comuniștii au hulit-o, dar nu ne-au furat-o.

Aștiălalți, neomarxiștii, sunt mult mai perfizi, vor să ne-o distrugă, pentru că ei nu o mai au.

Noi am reușit să rezistăm în credința noastră.

Acum vor să ne dea alți Dumnezei, de paie.

O să rezistăm?

Da, acesta va fi momentul începutului trezirii noastre dintr-o lungă noapte de șaptezeci de ani.

Un moment istoric, mult dincolo de un Referendum, cât două generații, un arc peste timp, un prinos adus celor care au murit în pușcării crezând în neamul acesta.

Un strigăt, o durere, o jale, un plâns, dar și o lacrimă de bucurie; nu au reușit să omoare în noi credința. Da, neamul acesta chiar este altfel: este binecuvântat!

Nu au reușit Comuniștii, nu au reușit nici neomarxiștii.

Un DA cât un secol, un DA al mândriei de a aparține acestui neam măreț. Printre urlete, țipete, LGBT-URI și falși profeți, răzbate Lumina cea mult așteptată.

De a doua zi după, România nu va mai fi aceeași; începe să se trezească după somnul de șaptezeci de ani.

Da, Sufletul Românesc există, și nu ni-l puteți fura!

Tocmai ne trezim din somnul adânc!

1Comment
  • popescu
    Posted at 06:08h, 07 October Reply

    Vestul a fost modificat dupa 45! Practic a incetat sa existe dupa aceasta data, iar generatia 68 a fost prima care a fost transformata dupa ideile marxismului cultural. Romanii, din nestiinta si naivitate extrema, au adoptat corectitudinea politica ca fiind “civilizatie” vestica, desi n-a avut si nu are nici in clin si nici in mineca cu asa ceva! S-a pierdut un deceniu, anii 90, mestecind legende si prostii cu vestul luminos in loc sa se uite fiecare sa vada ce vrea sa aiba si mai ales ce este acest vest si ce poate aduce. Dezastrul de astazi era previzibil! Daca in 92 te intilneam si ti-as fi spus ca se va ajunge aici m-ai fi crezut? Ai fi luat inseama afirmatia ca vestul este un jaf, omizerie de ultima speta? Clar ca ti-as fi da de citit, pt ca fara dovezi totul este nul! Afla ca nu m-a crezut nici un roman si toti au tinut-o pe-a lor cu vestul luminos, desi “dovezile” in care credeau era niste sloganuri de doi bani invatate de la Europa Libera. In ce hal ne-au distrus vedem acum la acest referendum pt care nu se obosesc deloc. Tineretul iti arata ca este chiar dusmanul propiei tari si neam! Un lucru este cert: nu avem viitor pt ca nu ne-a pasat!

Post A Comment