SUFRAGERIA III | Gelu Visan
528
post-template-default,single,single-post,postid-528,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

SUFRAGERIA III

SUFRAGERIA III

După cum știți, în Septembrie 2016, cu mult timp înainte de a fi explodat Scandalul Sufrageriei în Aprilie anul următor, zi de zi, emisiune de emisiune am afirmat public despre întâlnirea din așa zisa Sufragerie a lui Oprea.

Acolo au fost multe personaje, dar așa cum am spus, organizatorul întâlnirii, cel care își pusese în cap să conducă Statul Ascuns ca viitor șef al SRI dar nu numai, a fost Gabriel Oprea.

Întâlnirea a fost una politică: Era și o pregătire, cu mult timp înainte a rezultatului împărțirii sferelor de putere din 2014: Ea ar fi trebuit să arate așa:

Ponta președinte

George Maior – Prim Ministru

Gabriel Oprea – șef SRI.

Ulterior, în 2014, Oprea a făcut aceeași imprudență să-i spunâ lui Coldea că-i va fi șef, iar acesta, când i-a căzut bine l-a executat, ca și pe Ponta care i-a spus la o beție că-l va da afară după ce va câștiga alegerile; motiv pentru care acesta s-a mutat cu arme și bagaje la Iohannis pe care l-a scos președinte din pix sau mai bine zis din calculator, iar acesta, pentru că-i știa secretul falsificării alegerilor din 2014 și a modului cum a ajuns președinte, l-a executat direct, iar pe Maior la exilat.

Și mai puțină lume știe că Gabriel Oprea, alături de Maior, dar și de Coldea, împreună cu echipa foarte apropiată lui, echipă din care făcea parte și Florin Pandele, șef pe Ilfov, l-au executat pe Geonă, i-au arătat o hârtie cu ” slăbiciuni” lui Cristi Diaconescu, iar Adrian Năstase l-a împins pe Ponta la înaintare…

Trebuie să vă spun ceva, vorbesc în această postare despre oameni pe care-i cunosc foarte bine, cu care am stat de multe ori la ” masă”, pe unii dintre ei, cum este Adrian Năstase, îi respect foarte mult ca oameni și cărora nu am ce să le reproșez, dimpotrivă, inclusiv lui Gabriel Oprea dar și lui Florin Pandele, dar și altor apropiați ai lor pe care nu-i citez aici. Deasemenea am afirmat public și nu am de ce să neg că, cu o săptămână înainte am fost în aceeași locație, advă în așa zisa Sufragerie, iar în ziua alegerilor am vorbit cu domnia-sa de multe ori la telefon, până seara târziu. Inutil cred să mai spun că niciodată nu voi vorbi despre conținutul convorbirilor, nici acestea nici altele, așa cum nu am făcut-o niciodată, indiferent despre conectează sau este vorba.

Vreau doar să explic ce se întâmplă, ce se află în spatele anumitor mișcări și acțiuni politice, fără a acuza pe nimeni, pentru că nu Sufrageriștii nu fac nimic ilegal, doar subversiv, dar politica este de cele mai multe ori subversivă.

Ca să nu ne mai lungim, această echipă, din care face parte și Florin Pandele, cu Generalul Oprea în frunte, s-a reactivat și vrea, nici mai mult nici mai puțin decât acapararea PSD, unde să impună ca și președinte și viitor candidat pentru funcția de Președinte al României, pe cine?

Ați Ghicit:

Pe doamna Gabriela Firea, pe care nu trebuie eu să o descriu aici.

Creierul combinației este Gabriel Oprea, care are și un ” dinte” împotriva lui Dragnea, dar care se vrea din nou la butoane, doar că în locul lui Ponta ar urma să fie doamna Firea, eventual via Tudose la partid. Dealtfel domnul Oprea a avut în ultima vreme întâlniri cu unii din membri PSD, ca și cu alte prilejuri cum ar fi fost susținerea lui Mihai Tudose, dar și altele.

Ceea ce vedeți și veți vedea în perioada următoare este încercarea de preluare a PSD-ului de partea importantă a Sufrageriei Oprea, extinsă de data asta.

Care este scopul?

Accesul la putere, sub toate formele ei, ceea ce nu este un lucru nefiresc.

Nefirească este modalitatea și baletul pe care-l face doamna Firea în favoarea lui Gabi Oprea și a Sufrageriștilor III, dar asta este politica în România.

Acum cred că înțelegeți jocul pe care-l face doamna Gabriele Firea în sprijinul obținerii puterii în PSD de către Sufrageriști, dar ar trebui să o spună public.

Mizeria pe care însă o face este că vrea să atace Jandarmeria, pentru a-și atinge scopul. Cel care a învățat-o, și anume Gabi Oprea, căruia ar trebui să-i fie un pic rușine, pentru că și el este într-o anumită măsură militar, dar nu-i va fi, a învățat-o greșit.

Nu accezi în funcții pe minciuni, și nici pe Invenții, dar mai ales, nu calci în picioare Statul pentru a-ți atinge scopul politic.

Pentru că mai devreme sau mai târziu vei plăti.

No Comments

Post A Comment