TÂRÂTOARELE | Gelu Visan
514
post-template-default,single,single-post,postid-514,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

TÂRÂTOARELE

La fel de periculoasă ca Protocolul Criminal prin care Helvigh a preluat controlul Justiției, și al cătușelor deci, este

Complicitatea Presei,

sau, mă rog, a majorității presei.

Poate o vină am și eu, pentru că atunci când m-a interzis Helvigh pentru prima dată pe un post TV nu am vorbit, nu am ripostat, nu am spus despre ce este vorba.

M-am gândit să nu pun presa într-o lumină proastă. In definitiv credeam că fuseserăm pe același front. Nu mai erau aluzii, mi se spunea direct:

“-Te rog nu spune nimic de Helvigh”

-” Vrei să rămânem fără salarii, ne taie publicitatea, au mai făcut-o!”

Doar că atunci am sărit toți în apărarea Jurnaliștilor opresați. Acum au cedat, nu instantaneu, ci după presiuni. Care a fost arma secretă?

Mi-am dat seama de ticăloșia lui Helvigh în momentul în care Justiția nu a luat în considerare că Udrea fusese țintă a SRI, pe protocoale. Atunci am știut că va urma Dragnea, Bica, și toți cei care nu se închină la Statuia lui Helvigh și Iohannis.

Este Diabolic. Tupeist, mârșav, ticălos, dar mai ales laș.

Diferența dintre Coldea și Helvigh este una de nuanță: Viitorii achitați trebuie să se ploconească și să pupe bocancul Marelui Stăpân, să-i dea adânc o limbă-n dos, până în gât.

Tămbălăul a început când am vorbit de execuția lui Dragnea, știam cu o săptămână înainte, și când am spus că Helvigh și Dumbravă au șantajat-o pe judecătoarea Arghir pentru a-și schimba opinia.

Trebuie să știți ceva: toți lingăii care-i spală dosul azi, au dosare penale, și nu jurnaliștii, pentru că ei execută ordinele. Frica de Pușcărie este atât de mare, încât le-a luat mințile. Am mai văzut fenomenul, la politicieni și apropiații lor, acum se toarnă între ei, dar proslăvesc și curul Mărețului Helvigh.

Cu toții, formatori de opinie cumpărați cu dosare la DNA sunt câțiva, dar i-a cumpărat pe cei care trebuie, cu promisiunea Libertății, fix pe aceia care se făceau că critică Sistemul.

In timpul ăsta unul scria romane la DNA, altul se pișă ( la propriu, are și probleme cu prostata) pe el de frică, și năvălește așa pișat pe toate posturile cu tot cu limba-n curul lui Helvigh, are un dosar cu multe milioane-închis de Helvigh- altul e achitat pe bandă rulantă, unul moare de frica dosarului încât e-n stare să-l vândă și pe tac’ su, altul are niște afaceri de încheiat și polițe de închis, și cam gata.

Câți sunt? Cinci parcă. Dar cei cinci i-au asigurat liniștea Dementului.

Nu le spun încă numele, pentru că sper să se oprească, dacă nu, nu-i problemă, îi luăm pe fiecare la puricat, îi prezentăm goi-goluți, cu dosarele pitulate de Helvigh cu tot.

Cu cine să începem?

Cu Pișăciosul, sau cu Scriitorul de Romane la DNA, în care se găsesc ca personaje, inclusiv doi din ceilalți patru? Pentru că la DNA a băgat pe toată lumea, la grămadă, cu ce-a auzit prin cârciumi și cu ce și-a imaginat, doar să scape. La Capitolul Politicieni i-a turnat pe toți, cu care a lucrat și cu care n-a lucrat.

Eu în locul lui Tăriceanu, nu l-aș crede pe Helvigh că îl achită, pentru că nu-l suportă, iar Scriitorul l-a încondeiat bine.

Sau cu Patriotul?

Ieri a fost o mostră din viitoarea Dictatură a Nazistului și Neomarxistului, doi ticăloși care trebuie trimiși în Pușcărie.

Cel puțin la patru dintre cei cinci le pot garanta că Helvigh și Dumbravă nu-i vor ierta, îi vor condamna; iar asta nu e pe analiză, ci pe informație. Va începe cu Patriotul, va urma Scriitorul. La fel ca și Tăriceanu, și noul dosar al lui Ludovic Orbán. Doar Blaga va scăpa până în 2020, până după alegeri.

Nazistul și Neomarxistul au nevoie de ei ca servitori și sclavi până la alegeri; după aceea “Pa!”: La Pușcărie.

Ca orice târâtoare însă care râmă cu râtul în Rahatul lui Helvigh, pe ei nu-i duce mintea să învețe din exemple, cum ar fi cele ale apropiaților lui Coldea.

După ce vor fi înghițit de tot rahatul Mărețului , vor fi tocmai buni pentru Pușcărie, indiferent de ceea ce le-a promis Helvigh.

Pentru că nu vrea să pută lângă el, cu toate că-i Rahatul lui, combinat cu al lui Iohannis.

Pute Rău!

No Comments

Post A Comment