Udrea și Referendumul | Gelu Visan
628
post-template-default,single,single-post,postid-628,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Udrea și Referendumul

Traian Băsescu a decis să se despartă definitiv de Elena Udrea.

Nu acum, nu de ieri, ci din 2014, odată cu intenția Elenei Udrea de a candida la președinție. Puțină lume știe că atunci Traian Băsescu s-a opus din răsputeri ca Udrea să candideze. De ce? Îi încurca planurile; rău de tot.

Atunci, a fost prevenită de Coldea că, dacă va candida, va fi arestată și condamnată. Elena Udrea, chiar și eu, recunosc, a avut impresia că Florian Coldea și Koveși au Arestat-o. Niciunul dintre ei nu făcea însă nimic fără ordin, cel puțin în perioada aceea. Mesajul lui Coldea, transmis prin Sebi Ghiță, nu spunea că el o va aresta, ci că dacă va candida la președinție va fi arestată. De fapt, Florian Coldea a prevenit-o, nu a amenințat-o, chiar dacă el și Kovesi urmau efectiv să instrumenteze la ordin toată operațiunea de “îngropare” a Elenei Udrea.

Mi-am dat seama prima dată de lucrul acesta la începutul lui 2015. Atunci aveam două opțiuni: să mă “lepăd” de Elena Udrea, lucru care nu mi s-a sugerat, ci mi s-a spus pe față să-l fac, sau să intru într-un război care părea fără sorți de izbândă cu un Sistem Infernal de puternic, odios și extrem de răzbunător, în același timp. După cum se știe, am ales cea de-a doua opțiune, inclusiv din motivul că mi s-a părut extrem de nedrept ce se întâmpla.

Acum, Traian Băsescu a trecut pe față cu arme și bagaje de partea Sistemului pe care l-a creat și pe care l-a condus tot timpul. Așa zisa luptă a lui Băsescu cu Sistemul a fost o șmecherie ieftină menită să o ” adoarmă” pe Udrea, lucru pe care l-a reușit, în mare parte.

După ce Udrea a fugit disperată, de frica unei execuții în pușcărie, Traian Băsescu nu s-a mai ferit. A revenit la ceea ce a fost, nu înainte de a-i executa pe toți cei care îi erau apropiați Elenei, care pe unde îi prindea: unii, la Pușcărie, alții atacați pe toate fronturile. A avut grijă să-și ștergă toate urmele unei asocieri cu Udrea, ca și când aceasta nu ar fi existat.

Șlagărul actual al lui Traian Băsescu este validarea Referendumului, care este o mizerie sinistră. Până ieri-alaltăieri ne spunea că își dorește Amnistie Generală și un moment T “0”, dar nu vrea Tăriceanu(?!), azi îndeamnă lumea să iasă la vot să încalce legea.

Pentru că asta înseamnă validarea Referendumului: Încălcarea Legii, a Democrației și a Statului de Drept de către Politicienii care îndeamnă ca lumea să vină la vot. Mai mult Validarea Referendumului înseamnă recunoașterea statutului de țară Coruptă a României, adică îngenuncherea României și recunoașterea vasalității ei față de Germania, Olanda și celelalte țări care nu ne scot din corupți. O să fie invocat articolul doi din Constituție, cel privind Suveranitatea, care este o altă șmecherie ieftină.

De fapt, acest Referendum cheamă la Renunțarea la Suveranitate în favoarea acceptării unei idei străine nouă: Validarea Referendumului înseamnă validarea ideii: ” România= țară coruptă”, idee promovată de Conducătorii de azi ai Europei, mai bine zis Stâpânii ei. De fapt, Traian Băsescu și ceilalți neomarxiști susțin public transformarea UE într-o federație de State, în concepția lor România urmând a ceda toată Suveranitatea în favoarea SUE( Statele Unite ale Europei).

În concluzie, nu poți invoca exprimarea Suveranității în favoarea pierderii sau restrângerii Suveranității, pentru că este o încălcare grobiană a Constituției.

Acesta este punctul cel mai important pentru care nu trebuie să cădem în capcana întinsă de Iohannis, Băsescu și Cioloș, doar dacă ne dorim acest lucru: Pentru că Validarea Referendumului înseamnă primul pas pentru pierderea Suveranității în favoarea SUE, proiectul, la ordinul Germaniei, al celor trei.

De fapt, ei conlucrează demult pentru atingerea acestui scop, acum doar dându-și arama pe față.

No Comments

Post A Comment