URSS-UE | Gelu Visan
567
post-template-default,single,single-post,postid-567,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

URSS-UE

sau cum s-a transformat marxismul în neomarxism.

Cu două zile înainte de REFERENDUMUL CREȘTIN, România este chemată, la presiunea europarlamentarilor români vânduți, pentru a fi urecheată.

De cincisprezece (15) ani în România se produc niște abuzuri inimaginabile. De patru ani tot spunem că în România, sub pretextul Luptei Anticorupție inventată de UE, s-a reinventat Securitatea în România.

Acum, niște funcționari răsuflați și corupți, alături de europarlamentari români la fel ca ei, vor să ne transmită încă odată că, pentru țările foste comuniste, rolul URSS a fost luat de UE, iar ateismul are o nouă formă, LGBT, și dacă nu devenim Neomarxiști ca ei, nu corespundem.

In cazul acesta trebuie să ne gândim foarte serios, chiar foarte serios, dacă nu cumva ne va fi mai bine în afara UE.

După ce treizeci de ani am făcut tot ce a depins de noi să ne integrăm, constatăm că ne integrăm într-o altă URSS, mult mai periculoasă însă, care ne desființează ca Stat și Națiune Suverană.

S-ar putea să începem să facem tot ce putem să ieșim din UE, urmând exemplul Marii Britanii, care a văzut la timp în ce s-a transformat.

No Comments

Post A Comment